Προβλέψεις Κυριακή 8 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σε συμβουλεύουμε να μην πετάς στα σύννεφα σήμερα! Έχε συνεχώς στο μυαλό σου πως τα προβλήματα που δεν λύνεις σήμερα, τις επόμενες ημέρες θα γίνονται ακόμα μεγαλύτερα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν και μέσα σου αναρωτιέσαι συνεχώς μια σειρά από πράγματα, όπως… Τι θα γίνει; Θα μ’ ερωτευτεί επιτέλους; Θα συνεχίσω να τα πάω καλά στη δουλειά μου κ.α. εξωτερικά μοιάζεις τόσο ήρεμη και χαλαρή. Πώς τα καταφέρνεις;

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, η παραμικρή υπόνοια εντολής από κάποιο αγαπημένο σου άτομα θα σε οδηγήσει σε μια

μεγάλη έκρηξη. Μέτρα από μέσα σου μέχρι το δέκα πριν πεις κάτι βαρύ γιατί μετά θα τρέχεις να το σώσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αν και γύρω σου όλοι φαίνονται ευτυχισμένοι, ήρεμοι και χαλαροί, εσύ βράζεις στο ζουμί σου καθώς θυμάσαι πολλά περιστατικά από το παρελθόν που έπρεπε να αντιδράσεις αλλά προτίμησες να σιωπήσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα θελήσεις να κάνεις πράξεις τα ερωτικά ένστικτα που σου ξυπνά ένας φίλος σου. Το αν θα πάρεις αρνητική ή θετική απάντηση αυτό δεν το ξέρουμε. Ξέρουμε μόνο πως η τύχη ευνοεί τους τολμηρούς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η μέρα ευνοεί τις συναντήσεις με φίλους, τις βόλτες και τις ατελείωτες συζητήσεις. Μια διέξοδος από το οικογενειακό περιβάλλον που τελευταία νιώθεις πως σε πνίγει.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Οι φίλοι σου το τελευταίο διάστημα δεν σε καταλαβαίνουν και απορούν με τη στάση σου απέναντι στα πράγματα. Εξήγησέ τους πως νιώθεις και πως λειτουργείς κάθε φορά και όλα θα πάνε καλά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Δεν αντέχεις με τίποτα τους εγωπαθείς ανθρώπους και όπου τους εντοπίζεις δεν διστάζεις να χρησιμοποιείς σκληρή γλώσσα για να τους βάλεις στη θέση τους. Προσοχή στην υγεία σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Πριν σκεφτείς να εμπλακείς σε έναν καυγά, σκέψου πως είναι Πάσχα και δώσε τόπο στην αργή. Προσπάθησε σήμερα να είσαι χαλαρή και να μην σε εκνευρίσει τίποτα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ήρθε η ώρα να χαλαρώσεις πια, να αφήσεις στην άκρη τη δουλειά σου και να επικεντρωθείς σε αυτούς που εκτιμάς και αγαπάς. Ο σύντροφός σου θα σου κάνει μια μεγάλη έκπληξη που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αν και φαινομενικά δίνεις την εντύπωση ενός παγωμένου πλάσματος όταν κάποιος σου επιτίθεται, μέσα σου βράζεις. Προσπάθησε σήμερα να μην χαλαστείς για κανέναν και τίποτα και να απολαύσεις υπέροχες στιγμές με την οικογένειά σου.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, ο μόνος τρόπος για να μην εμπλακείς σε τσακωμούς, είναι να μην είσαι εριστική και μην σχολιάζεις με ειρωνεία κάθε τι που σου λένε. Βρες χρόνο για τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου.

Καλημέρα και Καλό Πάσχα!

Keywords
Τυχαία Θέματα