Προβλέψεις Κυριακή 9 Ιουνίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα δεν έχεις διάθεση να μιλήσεις σε κανέναν εκτός από μερικούς πολύ στενούς φίλους/ες σου ή το σύντροφό σου. Καλύτερα λοιπόν να μείνεις στο σπίτι σου, μακριά από όλους και όλα, διαφορετικά η ηρεμία σου θα τιναχτεί στον αέρα.

ΤΑΥΡΟΣ

Το επόμενο διάστημα βρες λίγο χρόνο για να φροντίσεις τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου γιατί τελευταία η αλήθεια είναι πως τον έχεις παραμελήσει πολύ. Η καινούργια εβδομάδα θα είναι πολύ απαιτητική.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η αλήθεια είναι πως δεν

αντέχεις με τίποτα να επαναλαμβάνεις καθημερινά τα ίδια πράγματα και όλο γκρινιάζεις στους κοντινούς σου ανθρώπους. Αυτό θα συνεχιστεί αν δεν πάρεις το ρίσκο να τα αλλάξεις όλα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο έρωτας σου έχει χτυπήσει εδώ και λίγο καιρό την πόρτα και η αλήθεια είναι πως σου έχει πάρει τα μυαλά. Σε συμβουλεύουμε να περάσεις περισσότερο χρόνο μαζί του για να δεις αν είναι ο ένας και μοναδικός ή απλά ένας ακόμα περαστικός.

ΛΕΩΝ

Πολλές ανακατατάξεις θα φέρει αυτή η εβδομάδα στη δουλειά σου. Αν δεν θες να βρεθείς μπροστά σε μια δυσάρεστη έκπληξη δώσε όο σου το είναι -σίγουρα θα το εκτιμήσει το αφεντικό σου.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν δεν σε έπιανε αυτή η μανία σου να καταστρέφεις ότι πηγαίνει καλά στη ζωή σου όλα θα ήταν πραγματικά τέλεια για σένα. Μην το κάνεις αυτή τη φορά, προσπάθησε να αλλάξεις ότι σε ενοχλεί με νύχια και με δόντια.

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι πως σήμερα από τη στιγμή που θʼ ανοίξεις τα μάτια σου μέχρι τη στιγμή που θα τα ξανακλείσεις το βράδυ για να κοιμηθείς θα τρέχεις να τακτοποιήσεις υποχρεώσεις και να λύσεις θέματα που σε απασχολούν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το επόμενο διάστημα θα αισθανθείς έναν απίστευτο κορεσμό από τη δουλεία σου και γενικά από τη ζωή σου και θα θες επειγόντως να φύγεις για διακοπές. Επειδή αργούν ακόμα, κανόνισε να πας ένα ταξίδι το επόμενο Σαββατούριακο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όσο σου λένε οι άλλοι τι πρέπει να κάνεις τόσο εσύ δεν τους ακούς και κάνεις του κεφαλιού σου. Κάθισε όμως λίγο να σκεφτείς… Το κάνεις γιατί θες να τους πας κόντρα, ή πραγματικά αυτά που σου λένε δεν σε αφορούν καθόλου;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όσο κι αν γκρινιάζεις και αν παραπονιέσαι, τα πράγματα στη δουλειά σου δεν θα φτιάξουν άμεσα και ακόμα και κατά τη διάρκεια των διακοπών σου θα νιώθεις πίεση και άγχος. Υπομονή, θα περάσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αν δεν αντέχεις την καθημερινότητά σου σου προτείνουμε για σήμερα να πάρεις το αυτοκίνητό σου και να εξαφανιστείς για λίγο από τη ρουτίνα σου. Θα χαλαρώσεις, θα ηρεμήσεις και θα επιστρέψεις με νέες εικόνες.

ΙΧΘΕΙΣ

Αντί να γκρινιάζεις για την ερωτική σου ζωή, βγες, διασκέδασε  και κάνε καινούργιες γνωριμίες. Που ξέρεις, ίσως ο έρωτας σου χτυπήσει σύντομα την πόρτα. Προσοχή στα οικονομικά σου!

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα