Προβλέψεις Παρασκευή 17 Μαΐου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Η σχέση σου ίσως περάσει μια μικρή κρίση σήμερα και αυτό θα σε στεναχωρήσει αλλά όλα θα διορθωθούν. Το Σαββατοκύριακο ο σύντροφός σου θα σου κάνει μια μεγάλη έκπληξη που θα σε αφήσει με το στόμα ανοιχτό.

Ταύρος

Μήπως κάποια πράγματα τα παίρνεις πολύ στα σοβαρά και έτσι βάζεις τους γύρω σου σε πολλές σκέψεις; Αν θες να προχωρήσεις ήρθε η ώρα να αλλάξεις στάση και κοσμοθεωρία.

Δίδυμοι

Λίγο περίεργα μπορεί να νιώσεις σήμερα καθώς κάποια συναισθήματά σου θα σε μπερδέψουν

αρκετά. Προσπάθησε όμως να μην πεις πράγματα που σίγουρα θα τα μετανιώσεις.

Καρκίνος

Ακόμα κι αν δεν το καταλάβεις αρχικά σήμερα είσαι σε μια υπέροχη ρομαντική διάθεση που θα σε κάνει χαρούμενη. Ένα πρόβλημα θα προκύψει στη δουλειά σου που αρχικά θα σε στενοχωρήσει, όμως θα λυθεί πολύ γρήγορα.

Λέων

Ίσως χρειαστεί να συζητήσεις ορισμένα πράγματα με τον συνεργάτη ή τον σύντροφό σου και να τα επιλύσεις. Μην αφήνεις να μαζεύονται πολλές εκκρεμότητες γιατί στο τέλος θα σαλτάρεις.

Παρθένος

Κάποια δραματική αλλαγή μπορεί να γίνει σήμερα που θα σου αλλάξει τον τρόπο σκέψης που είχες. Προσοχή στην υγεία σου και τα μικροατυχήματα.

Ζυγός

Η αγάπη για εσένα είναι περιπέτεια γι αυτό προσπάθησε να την βλέπεις έτσι για να μην μπαίνεις σε ρουτίνα -είναι κάτι που σε μιζεριάζει και σου ρουφάει όλη την ενέργεια.

Σκορπιός

Τα προσωπικά σου είναι σε καλό δρόμο και αυτό σε βοηθάει πολύ ώστε να μπορέσεις να ανέβεις ψυχολογικά. Ναι, μετά από πολύ καιρό που ήσουν μόνη σου, ο φτερωτός Θεός σου ετοιμάζει κάτι πολύ ωραίο.

Τοξότης

Ήσυχη μέρα η σημερινή χωρίς πολλά πράγματα να κάνεις αλλά κάτι μπορεί να σου παρουσιαστεί που αρχικά θα σε αγχώσει, όμως γρήγορα θα καταφέρεις να το φέρεις εις πέρας.

Αιγόκερως

Προσπάθησε να σταθεροποιήσεις τα συναισθήματά σου για να μπορέσεις να νιώσεις καλύτερα. Όταν είσαι μπερδεμένη κάνεις το ένα λάθος μετά το άλλο.

Υδροχόος

Άσε τα θέματα τα προσωπικά σου για λίγο στην άκρη σήμερα και προσπάθησε να ασχοληθείς με τα επαγγελματικά που τελευταία τα έχεις φορτώσει στον κόκορα, όπως λέει και ο σοφός λαός.

Ιχθύες

Έχεις κάποια θέματα με τα προσωπικά σου αλλά όλα θα κυλήσουν σε θετικό επίπεδο από σήμερα. Κανόνισε ένα ταξίδι γρήγορα, έχεις ανάγκη να αλλάξεις παραστάσεις και να… γεμίσεις με καινούργιες εικόνες.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα