Προβλέψεις Παρασκευή 19 Απριλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Τα οικονομικά σας είναι το θέμα που σας απασχολεί περισσότερο από όλα αυτό το το διάστημα. Έχετε αποφασίσει να κάνετε οικονομία στο εξής και προσπαθείτε να φτιάξετε την όλη κατάσταση ψάχνοντας και μια δεύτερη δουλειά, για να έχετε ένα ακόμα εισόδημα.

ΤΑΥΡΟΣ

Είτε πρόκειται για ένα απρόβλεπτο μπόνους, είτε για μια επιστροφή από έναν φίλο -του είχατε δανείσει παλαιότερα ένα μεγάλο χρηματικό ποσό- θα δείτε τα οικονομικά σας να φτιάχνουν. Αυτό όμως δεν σημαίνει

πως πρέπει να βγείτε στην αγορά και να τα ξοδέψετε όλα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αν βλέπετε μεγάλη καθυστέρηση στα σχέδιά σας, μην ανησυχείτε, θα πραγματοποιηθούν όλα την κατάλληλη στιγμή. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι υπομονή. Προσοχή στην υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα πράγματα στη δουλειά σας πηγαίνουν από το καλό στο καλύτερο και είστε πολύ κοντά σε μια αύξηση ή σε μια προαγωγή. Μιλήστε με τον σύντροφό σας για όλα όσα σας δυσκολεύουν στη σχέση σας. Θα σας καταλάβει.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα έχετε μια υπέροχη ευκαιρία να γνωρίσετε κάποιον που σας αρέσει πολύ καλύτερα -ίσως σας προτείνει να βγείτε για καφέ ή να πάτε σινεμά. Προσοχή στα οικονομικά σας που δε λένε να φτιάξουν με τίποτα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Υπάρχουν πολλά projectes στη δουλειά σας που πρέπει να τελειώσετε άμεσα και μετά θα βρείτε επιτέλους το χρόνο για να δείτε αγαπημένους φίλους και συγγενείς. Η αλήθεια είναι πως τους έχετε παραμελήσει πολύ.

ΖΥΓΟΣ

Ένας συνάδελφός σας με τον οποίο είχατε μεγάλη κόντρα στο παρελθόν θα σας πλησιάσει και θα θελήσει να λύσετε όλες τις διαφορές σας. Ξέρουμε πως σαν άνθρωποι δεν είστε καχύποπτοι, όμως περιμένετε να δείτε και τις πράξεις του, μην σταθείτε μόνο στα λόγια του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η επιτυχία σε όλες τις πτυχές της ζωής σας έρχεται. Η δουλειά σας θα πάει πολύ καλύτερα, τα οικονομικά σας θα φτιάξουν και ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα. Είστε όμως έτοιμοι να τον βάλετε στη ζωή σας, ή θα τον κρατήσετε μακριά λόγω των ανασφάλειών σας;

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανταμοιβή σας για τη σκληρή δουλειά που έχετε ρίξει το τελευταίο διάστημα θα είναι ένα μπόνους ή μια αύξηση. Ναι, σας αξίζει, γιατί τελευταία βάζατε πάντα τα επαγγελματικά σας πάνω από την προσωπική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Όποιοι κι αν είναι οι στόχοι σας – η σταδιοδρομία, η εκπαίδευση ή η προσωπική σας – πρέπει να τους πετύχετε γιατί μόνο έτσι θα ηρεμήσετε και θα χαλαρώσετε. Μην αναβάλετε τίποτα για αύριο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αντί να εμπλακείτε σε καυγάδες και εντάσεις στη δουλειά σας, προτιμήστε να κρατήσετε ένα χαμηλό προφίλ γιατί αλλιώς θα πείτε πράγματα που σίγουρα θα τα μετανιώσετε αλλά δεν θα μπορείτε μετά να τα πάρετε πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ

Τα σχέδιά σας δεν θα πραγματοποιηθούν, τουλάχιστον άμεσα, αλλά αυτό δεν σας στενοχωρεί ούτε σας ρίχνει. Αντίθετα το αντιμετωπίζετε με χαμόγελο και αισιοδοξία.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα