Προβλέψεις Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2017

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Ανησυχείτε για επαγγελματικά και εργασιακά θέματα σήμερα.Σε περίπτωση που το επιτρέπουν οι καταστάσεις, μπορεί να είναι η ώρα για μια επισημοποίηση ή γάμο.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μπορεί να αισθάνεστε ασταθής στη σχέση σας και θα θέλατε περισσότερη ανταπόκριση από τον σύντροφο σας ή τον σύζυγό σας, ζητήστε αυτό που θέλετε.Η προσαρμογή είναι η λέξη-κλειδί σας, και μην ξεχνάτε την έννοια της επιβίωσης του πιο δυνατού.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Αν κάποιος προσπαθεί να σας εξαναγκάσει να τους βοηθήσετε όταν η διαίσθησή σας

δεν αισθάνεται σωστό γι ‘αυτό τότε ξέρετε ποια θα είναι η απάντηση, έτσι δεν είναι;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Το πρόγραμμά σας μπορεί να αλλάξει ή βασικά θεμέλια στη ζωή σας μπορεί να αμφισβητηθούν. Είναι καιρός να υπερβούμε τα όρια. Κατά μήκος του δρόμου, μπορεί να δραματοποιηθούν οι φόβοι και οι αμφιβολίες σας, αλλά αυτός είναι ένας τρόπος να τα βγάλουμε έξω έτσι ώστε να τα βλέπετε για αυτά που είναι και να τα αφήνετε πίσω σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Εάν προσπαθείτε να ελέγξετε τις παρορμήσεις σας, πρέπει να επιλέξετε μια εναλλακτική λύση.Οποιεσδήποτε αμφιβολίες ή απογοητεύσεις στην καρδιά σας πρέπει να εξαερωθούν το συντομότερο δυνατό για να αποφευχθεί η σοβαρή υπονόμευση των συνεργασιών σας τους επόμενους μήνες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Τα ταξίδια και οι επιχειρήσεις συνδέονται στενά. Θα είναι μια ευχάριστη έκπληξη, αλλά περισσότερο εάν εργάζεστε σε έναν τομέα που σας δίνει λίγη ευελιξία για να πάρετε. Οδηγώντας με τα όνειρα και τα ιδανικά σας, μπορείτε να ωθήσετε άλλους να ακολουθήσουν το παράδειγμά τους, παρόλο που οι στόχοι τους μπορεί να μην είναι ακριβώς ίδιοι.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Εάν οι καθημερινές σας ευθύνες σας υποχρεώνουν να αποκτήσετε ό,τι θέλετε, (π.χ. συναντήσεις, συνεντεύξεις κ.λπ.), πρέπει να κάνετε ανασχηματισμό για να φτάσετε στον εαυτό σας.Αυτή είναι η ώρα να κάνεις κάτι νέο και ασυνήθιστο ή να βρεις μια νέα δραστηριότητα που να είναι παθιασμένη ή συμπαθητική.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Οργανισμοί και αξιόλογοι άνθρωποι είναι επίσης πιο πρόθυμοι να σας βοηθήσουν με τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες σας. Χρειάζεστε αναγνώριση για προηγούμενες προσπάθειες και σκληρή δουλειά και εάν οι άνθρωποι σας αγνοούν τώρα μπορείτε να κάνετε μεγαλύτερη προσπάθεια για να τους ενημερώσετε ακριβώς τι έχετε κάνει. Δεν χρειάζεται να είσαι φανερός γι ‘αυτό και υπάρχουν απλοί τρόποι για να παρουσιάσεις τις δεξιότητές σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Είστε επίσης ερωτευμένοι και χρειάζεστε μια ρομαντική έξοδο αυτή τη στιγμή. Ο κυβερνώντος πλανήτης σας μπορεί να προκαλέσει συγκρούσεις εντούτοις, αν είναι στον γάμο σας. Πρέπει να προωθήσετε τον εαυτό σας και να ενημερώσετε τους άλλους για τα πιθανά ταλέντα σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Κατά τη διάρκεια αυτού του τρέχοντος κύκλου, μπορεί να βλέπετε άλλες πλευρές του χαρακτήρα σας και αυτό μπορεί είτε να γοητεύσει είτε να σας τρομάξει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Τα χρήματα είναι στο προσκήνιο του μυαλού σας αυτή τη στιγμή, ίσως να αναρωτιέστε αν μπορείτε να χειριστείτε τα οικονομικά σας λίγο καλύτερα τώρα.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Η ελευθερία, η ανεξαρτησία και η ατομικότητα είναι σήμερα καθοριστικές. Αν η δουλειά σας είναι αναμφισβήτητη, μπορείτε να την αφήσετε ακόμα και αν δεν έχετε άλλη δουλειά.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα