Προβλέψεις Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Είναι αλήθεια πως το τελευταίο διάστημα οι πιέσεις σας έχουν καταβάλει, όμως σας συμβουλεύουμε να μην το βάζετε κάτω. Σύντομα αυτό που ζείτε θα γίνει παρελθόν και όλα θα έχουν φτιάξει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν θέλετε να πετύχετε κάτι κάντε το με διπλωματία και στρατηγική. Έτσι μόνο θα το καταφέρετε. Διαφορετικά όλα θα πάνε λάθος και θα βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Το ξέρουμε πως περάσατε πολλά, όμως πια τα αφήνετε πίσω και η ηρεμία έρχεται ξανά στη ζωή σας. Κρατήστε μόνο τα θετικά και συνεχίστε ακάθεκτοι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

(22/6 – 22/7)
Τελευταία μάθατε να εκτιμάτε κάποια πράγματα που παλιότερα τα θεωρούσατε δεδομένα. Τώρα πια ότι κι αν κάνετε, όποιες αποφάσεις και αν πάρετε θα είναι ουσιαστικές και ώριμες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Οικονομικές ανησυχίες θα σας κυριεύσουν, όμως μην το βάζετε κάτω. Αν το δείτε ψύχραιμα θα διαπιστώσετε πως θέλει απλά υπομονή και σωστή διαχείριση και όλα θα φτιάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Από τη μία θέλετε, από την άλλη φοβάστε να κάνετε το επόμενο βήμα στην προσωπική σας ζωή. Σκεφτείτε το σοβαρά και μην παιδεύετε άλλο τον σύντροφό σας. Δεν σας φταίει σε τίποτα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η δουλειά γίνεται πιο απαιτητική και σας στερεί όλο το χρόνο που διαφορετικά θα τον περνούσατε με τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Προσπαθήστε να βρείτε μια χρυσή ισορροπία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Σας αρέσει διαρκώς να δοκιμάζεστε σε νέα πεδία και να μην νιώθετε πως βαλτώνετε. Αυτή η επιθυμία σας να γίνεστε καλύτεροι, θα σας φέρει μια πρόταση-πρόκληση που καλό είναι να μην την αρνηθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Τα δύσκολα πέρασαν και έχετε αρχίσει να βρίσκετε τον παλιό, καλό σας εαυτό. Προσπαθήστε να μείνετε μακριά από τα κουτσομπολιά της δουλειάς και να εστιάζετε μόνο στα δικά σας projects.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Η αλήθεια είναι πως έχετε πολύ υψηλές απαιτήσεις από τους συντρόφους σας και μετά το πρώτο πάθος, αρχίζει ο εγωισμός και οι τσακωμοί. Έτσι όμως δεν κρατιούνται οι σχέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Οι αλλαγές στη δουλειά σας σας αγχώνουν και σας κάνουν να προβληματίζεστε για τις αποφάσεις που πρέπει να πάρετε άμεσα. Παρόλα αυτά ζητήστε χρόνο να τα σκεφτείτε όλα καλύτερα χωρίς άγχος.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Βρίσκεστε πάντα στο πλευρό των φίλων σας όταν έχουν την ανάγκη σας για να τους συμβουλέψετε και να τους κάνετε να δουν όλα τα πράματα από τη θετική τους πλευρά. Τώρα θα τους χρειαστείτε εσείς.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα