Προβλέψεις Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου

Τι λένε τα άστρα σήμερα…

Κριός (21 Μαρτίου-19 Απριλίου)
Θα υπάρξουν απροσδόκητα γεγονότα σήμερα που θα αφορούν στη δουλειά ή την υγεία σας. Κάποιοι από εσάς θα προτείνουν έξυπνες και νέες ιδέες στο αφεντικό τους και θα αποσπάσουν πολλά θετικά σχόλια! Ασυνήθιστες αλλαγές στα προσωπικά ή απροσδόκητες ειδήσεις είναι επίσης πιθανές.

Ταύρος (20 Απριλίου-20 Μαΐου)
Τα δημιουργικά σας vibes είναι ανοιχτά σήμερα, γι ‘αυτό είναι μια υπέροχη μέρα για όσους

ασχολούνται με τις τέχνες, τον κόσμο της ψυχαγωγίας ή τον τουρισμό. Το φλερτ είναι επίσης πιθανό, ακόμα και για τους δεσμευμένους -όλοι το χρειαζόμαστε και το έχουμε ανάγκη αφού μας ανανεώνει!

Δίδυμοι (21 Μαΐου-20 Ιουνίου)
Πολλά νέα φέρνει η μέρα σε εσάς. Από το επαγγελματικό και το φιλικό περιβάλλον μέχρι το οικογενειακό. Κάποια από αυτά θα σας κάνουν να χαμογελάσετε ενώ άλλα θα σας δημιουργήσουν μια μεγάλη αγωνία. Ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

Καρκίνος (21 Ιουνίου – 22 Ιουλίου)
Είστε γεμάτοι από έξυπνες, πρωτότυπες ιδέες! Ίσως ξαφνικά να κάνετε ένα σύντομο ταξίδι σήμερα. Μπορεί επίσης να συναντήσετε νέους ανθρώπους διαφορετικούς και ασυνήθιστους που θα σας ιντριγκάρουν και θα σας κάνουν να θέλετε να τους γνωρίσετε καλύτερα. Ένα πράγμα είναι σίγουρο αυτή δεν είναι μια συνηθισμένη, βαρετή μέρα!

Λέων (23 Ιουλίου-22 Αυγούστου)
Παρακολουθήστε τα χρήματά σας και ελέγξτε όλους τους λογαριασμούς και τις κάρτες σας αφού κάτι ασυνήθιστο μπορεί να συμβεί, να βρείτε ή να χάσετε χρήματα -ναι, πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Στη δουλειά σας θα αντιμετωπίσετε κάποια μικροπροβλήματα αλλά πριν τελειώσει η μέρα θα τα έχετε λύσει.

Παρθένος (23 Αυγούστου-22 Σεπτεμβρίου)
Νέες ιδέες συνεχίζουν να εμφανίζονται σήμερα που αφορούν στα επαγγελματικά σας. Θα ενθουσιαστείτε επίσης από νέες, ασυνήθιστες καταστάσεις και φυσικά οι συνομιλίες θα είναι ευεργετικές! Παρόλα αυτά το μυαλό σας είναι στο καλοκαίρι και τις διακοπές και θέλετε να ξαναπάτε.

Ζυγός (23 Σεπτεμβρίου-22 Οκτωβρίου)
Σήμερα το ένστικτό σας είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αυτό θα σας βοηθήσει να κρίνετε και να ζυγίσετε καλά τα υπέρ και τα κατά στις συζητήσεις σας. Μείνετε μακριά από εντάσεις και τσακωμούς.

Σκορπιός (Οκτ. 23-Νοε. 21)
Μπορεί να συναντήσετε έναν λίγο περίεργο χαρακτήρα σήμερα στη δουλειά σας ή κάπου έξω. Ή ίσως, κάποιος που ήδη γνωρίζετε θα κάνει κάτι που θα σας εκπλήξει ευχάριστα.

Τοξότης (22 Νοεμβρίου-21 Δεκεμβρίου)
Οι ειδήσεις από έναν προϊστάμενο, γονιό ή κάποιον που βρίσκεται σε θέση εξουσίας ενδέχεται να σας καταβάλλουν σήμερα. Αν δεν σας αρέσει αυτό που θα ακούσετε, μην αντιδράσετε υπερβολικά και μην το μεγεθύνετε.

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου-19 Ιανουαρίου)
Τα σχέδια ταξιδιών ενδέχεται να πέσουν ξαφνικά στο τραπέζι σας σήμερα ή αντίστροφα, τα σχέδια ταξιδιού μπορεί να ακυρωθούν. Ένα πράγμα είναι βέβαιο, θα μάθετε νέα πράγματα σήμερα από απροσδόκητες πηγές και αυτές οι πληροφορίες θα σας διαφωτίσουν. Κάτι γίνεται πίσω από την πλάτη σας…

Υδροχόος (Ιαν. 20-Φεβρ. 18)
Μείνετε προσηλωμένοι στα θέματα που σχετίζονται με την κοινή ιδιοκτησία, τις κληρονομιές, τους φόρους και το χρέος γιατί κάτι ασυνήθιστο μπορεί να συμβεί σήμερα. Οι φίλοι σας παίζουν τον πρώτο ρόλο στη ζωή σας και σήμερα θα τους το δείξετε.

Ιχθείς (19 Φεβρουαρίου-20 Μαρτίου)
Οι φίλοι και οι συνεργάτες σας είναι γεμάτοι εκπλήξεις σήμερα, γι ‘αυτό θα πρέπει να είστε προετοιμασμένοι για όλα. Κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά και μελετήστε προσεκτικά τις επόμενές σας κινήσεις!

Keywords
Τυχαία Θέματα