Προβλέψεις Παρασκευή 23 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Αυτό το διάστημα έχετε πάρα πολλά στο μυαλό σας και προσπαθείτε να ευχαριστήσετε πάρα πολλούς ανθρώπους. Χαλαρώστε και δώστε σε όλα τα πράγματα το χρόνο που τους αρμόζει και τους αναλογεί.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μια νέα ευκαιρία θα σας παρουσιαστεί σήμερα στο δρόμο σας και θα έχει σχέση με τη δουλειά σας, ένα πεδίο που τελευταία σας έχει αναστατώσει πολύ. Όλα θα αλλάξουν και αυτό θα σας γεμίσει χαρά.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Σήμερα κάτι θα προκύψει

και θα σας αλλάξει όλο το πρόγραμμα. Και αυτό φυσικά θα σας αγχώσει και αναστατώσει. Στο τέλος όμως θα καταλάβετε πως ήταν μια ευκαιρία για να βγείτε για λίγο από την ρουτίνα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Τα προβλήματα είναι πολλά, όμως εσείς έχετε αυτή τη μαγική ικανότητα να τα διαχειρίζεστε με τέτοιο τρόπο που δεν σας επηρεάζουν. Βγείτε και διασκεδάστε με αγαπημένα πρόσωπα.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Ένας φίλος σας θα χρειαστεί σήμερα τη βοήθειά σας για να βρει λύση στο θέμα που αντιμετωπίζει. Θα του την προσφέρετε με μεγάλη χαρά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Το τελευταίο διάστημα είστε πάρα πολύ απορροφημένοι στη δουλειά σας και σας συμβουλεύουμε να βρείτε χρόνο τόσο για τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας, όσο και για τους ανθρώπους που αγαπάτε.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Τα ερωτικά σας πρωταγωνιστούν αυτό το διάστημα. Οι ελεύθεροι θα γνωρίσετε κάποιον που θα σας ξεσηκώσει και θα σας κάνει να χαμογελάσετε και οι δεσμευμένοι θα βρείτε νέους τρόπους να… ερωτευτείτε ξανά το σύντροφό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Ένα πρόβλημα θα προκύψει στο οικογενειακό σας περιβάλλον που αρχικά θα σας στενοχωρήσει, όμως να ξέρετε πως με υπομονή και πείσμα σε λίγο καιρό θα λυθεί.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Ένα νέο φλερτ θα σας συγκινήσει σήμερα και θα σας βάλει σε πολλές σκέψεις και αναλύσεις. Σας συμβουλεύουμε να το ζήσετε και όπου βγει. Τίποτα άλλωστε δεν προδικάζεται.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Το κλίμα στη δουλειά σας δεν είναι το ιδανικό και αυτό σας έχει επηρεάσει ψυχολογικά. Παρόλα αυτά δεν το δείχνετε και συνεχίζετε να κάνετε καλά τη δουλειά σας σαν ένα ρομπότ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Μην προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους φίλους, τους συναδέλφους και τους συγγενείς με λόγια και πράξεις που δεν τις πιστεύετε και κρύβουν πίσω τους ένα συμφέρον. Θα σας ανακαλύψουν σύντομα και αυτά που θα σας πουν δεν θα σας αρέσουν καθόλου.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Οι συζητήσεις με τους φίλους σας και οι συμβουλές τους σας κάνουν πάντα καλό. Πάρτε τους τηλέφωνο και πείτε τους να βρεθείτε, αφού έχετε τόσα πολλά μέσα στο μυαλό σας που πρέπει να σας βοηθήσουν να τα βάλετε σε μια τάξη.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα