Προβλέψεις Παρασκευή 24 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Αν και πίστευες ότι έχεις ξεμπερδέψει οριστικά με μερικές άσχημες καταστάσεις, σήμερα υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να τις… ξαναβρείς μπροστά σου.

Ταύρος

Αν θες να πετύχεις κάτι, πρέπει να δώσεις όλο σου το είναι και την ενέργειά σου. Τότε και μόνο τότε θα δεις να πραγματοποιείται. Διαφορετικά δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα.

Δίδυμοι

Ήρθε η στιγμή να κατεβάσεις ταχύτητα και να κάνεις οικονομία δυνάμεων. Θα τις χρειαστείς σύντομα, αφού το επόμενο διάστημα θα είναι πολύ

απαιτητικό.

Καρκίνος

Μόλις τελειώσεις τη δουλειά σου, βγες έξω και κάνε μια βόλτα στην πόλη σου. Δες καινούργια πράγματα, πες ναι σε γνωριμίες και φλέρταρε χωρίς να υπάρχει αύριο.

Λέων

Το άγχος των τελευταίων ημερών ήταν πολύ μεγάλο. Σήμερα όμως άφησέ το πίσω σου και προσπάθησε να χαλαρώσεις και να κάνεις πράγματα που σε γεμίζουν και σε ανανεώνουν.

Παρθένος

Τι θα έλεγες να κανονίσεις μια μίνι απόδραση για το Σαββατοκύριακο, συντροφιά με τους φίλους σου ή τον καλό σου; Είναι κάτι που έχεις μεγάλη ανάγκη.

Ζυγός

Σήμερα υπάρχει μεγάλη περίπτωση να δημιουργηθεί μια ένταση με τους φίλους σου και να πεις πράγματα που θα τα μετανιώσεις. Μην ανησυχείς, αυτοί που σε αγαπούν πραγματικά θα σε καταλάβουν και θα σε συγχωρήσουν.

Σκορπιός

Σταμάτα να τα βάζεις με τον εαυτό σου και πέσε με τα μούτρα στη δουλειά για να πετύχεις τους στόχους σου. Κανείς δεν θα σου δώσει την ευκαιρία που θες αν δεν παλέψεις γι’ αυτήν.

Τοξότης

Σήμερα θα μάθεις ένα νέο που αφορά στα επαγγελματικά σου και δεν θα σου αρέσει καθόλου. Πριν όμως τα βάψεις μαύρα, συζήτησέ το με το αφεντικό σου και προσπάθησε να βρεις μια συμφέρουσα λύση.

Αιγόκερως

Σήμερα θα γνωρίσεις νέους ανθρώπους που θα σε βοηθήσουν να δεις τα πράγματα καλύτερα και πιο αισιόδοξα. Σταμάτα να γκρινιάζεις και να μιζεριάζεις.

Υδροχόος

Σήμερα θα έχεις απίστευτη ενέργεια και θα καταφέρεις να τακτοποιήσεις μια σειρά από εκκρεμότητες που σε βαραίνουν και σε αγχώνουν. Προσοχή στα οικονομικά σου και τις άσκοπες αγορές.

Ιχθύες

Σήμερα θα σκεφτείς όλα όσα συμβαίνουν στην ερωτική σου ζωή και θα καταλήξεις σε ένα απογοητευτικό συμπέρασμα. Όχι, βγες, διασκέδασε και ίσως γνωρίσεις κάποιον που θα σε συναρπάσει.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα