Προβλέψεις Παρασκευή 26 Απριλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Η σύγκρουση μπορεί μερικές φορές να είναι τρομακτική για σας, αλλά τώρα είστε πρόθυμοι να ακούσετε τους ανθρώπους να υπερασπίζονται τις πεποιθήσεις τους και να προσπαθούν να σας πείσουν.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι πρόσφατες ενέργειές σας οδηγούν τους ανθρώπους να πιστεύουν ότι βρίσκεστε σε μια πολύ ευαίσθητη φάση. Μπορεί να θέλουν να σας βοηθήσουν αλλά απ΄ ότι φαίνεται έχετε βάλει ένα τοίχος μπροστά σας και κανένας δεν μπορεί να το σπάσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τώρα περισσότερο από ποτέ, είναι ζωτικής σημασίας να διατηρείτε τις αξίες και τις αρχές σας,

όχι μόνο στη δουλειά σας αλλά και σε κάθε πτυχή της ζωής σας. Εξετάστε αντικειμενικά τις καταστάσεις και κρίνετε τους ανθρώπους από το πώς ενεργούν – όχι από αυτά που λένε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή τη στιγμή, ίσως αισθάνεστε σαν να πρέπει να λάβετε μια σημαντική απόφαση πολύ γρήγορα. Αλλά αν βγείτε έξω από την κατάσταση για λίγα λεπτά, θα δείτε γρήγορα ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος για να βιαστείτε.

ΛΕΩΝ

Φοβάστε ότι αν κοιτάξετε πολύ βαθιά τα τρέχοντα προσωπικά σας ζητήματα, θα βρείτε ένα ανυπέρβλητο πρόβλημα; Φροντίστε τον εαυτό σας σαν τον καλύτερο φίλο σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ο πόνος ή η θλίψη που αισθανθήκατε πρόσφατα ξεθωριάζει αργά, αλλά σίγουρα ξεθωριάζει. Προχωρήστε μπροστά και αφήστε το παρελθόν πίσω.

ΖΥΓΟΣ

Δεν είναι μόνο απόλυτα λογικό να χρησιμοποιήσετε τα συναισθήματά σας σε ένα επιχειρησιακό πλαίσιο, συνιστάται επίσης ιδιαίτερα! Μόνο έτσι θα καταφέρετε να πάρετε τις πιο σωστές αποφάσεις. Προσοχή στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα, προσπαθήστε να περάσετε όσο χρόνο μπορείτε γύρω από τους ανθρώπους της ζωής σας που ακτινοβολούν δύναμη και αυτοπεποίθηση. Κάντε μια υπόσχεση στον εαυτό σας ότι θα ολοκληρώσετε ένα έργο μέχρι το τέλος της ημέρας, ανεξάρτητα από το πόσο απλό ή ασήμαντο μπορεί να είναι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το μυαλό σας πιθανότατα θα ξεκινήσει να φεύγει σε ασυνήθιστες κατευθύνσεις μέχρι σήμερα το απόγευμα, αλλά προσπαθήστε να μείνετε συγκεντρωμένοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα ήταν ωραίο αν εσείς και όλοι οι φίλοι σας κινηθείτε με τον ίδιο ρυθμό. Αλλά σήμερα ένα ασυνήθιστο περιστατικό θα κάνει αρκετά προφανές ότι δεν είστε σε συγχρονισμό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σήμερα πρέπει να αφαιρέσετε την πίεση από τον εαυτό σας. Πρέπει να σηκωθείτε και να βγείτε έξω από το σπίτι σας, εάν φυσικά θέλετε να ζήσετε κάτι νέο.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα μπορούσατε να περάσετε πολύ χρόνο ψάχνοντας για τελειότητα όταν κάτι πολύ ιδιαίτερο είναι ακριβώς μπροστά σας. Οι προσδοκίες σας δεν είναι ρεαλιστικές. Δώστε στον εαυτό σας ένα διάλειμμα και θα αρχίσετε να αισθάνεστε πιο ικανοποιημένοι.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα