Προβλέψεις Παρασκευή 31 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Σήμερα θα ακούσεις πολλά, τόσο στη δουλειά σου, όσο και έξω από αυτήν. Σε συμβουλεύουμε όμως να μην πάρεις τίποτα στα σοβαρά. Κλείσε τα αυτιά σου και προχώρα παρακάτω.

Ταύρος

Ξέρουμε πως οι ευθύνες τρέχουν και οι υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις άμεσα είναι πολλές, όμως βρες χρόνο για να μείνεις σπίτι, να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς.

Δίδυμοι

Σήμερα θα έχεις μεγάλη διάθεση να γνωρίσεις καινούργιο κόσμο και να φλερτάρεις. Που ξέρεις, ίσως… συναντηθείς επιτέλους

με αυτόν που θα σου πάρει τα μυαλά.

Καρκίνος

Μπορεί να είναι Παρασκευή αλλά δεν θα έχεις καμία διάθεση να τελειώσεις τη δουλειά σου, αφού το μυαλό σου είναι στραμμένο στο Σαββατοκύριακο.

Λέων

Έχεις πολλά πράγματα να κάνεις σήμερα αλλά δεν πρόκειται να τα καταφέρεις αν δεν ξεκουραστείς πρώτα. Μόνο όταν πάρεις δυνάμεις θα μπορέσεις να τα τελειώσεις όλα.

Παρθένος

Έχεις κάποια θέματα οικονομικά και θα χτυπήσεις πολλές πόρτες για να ζητήσεις δανεικά. Η αλήθεια είναι όμως πως οι περισσότεροι φίλοι και γνωστοί σου είναι ακριβώς στην ίδια κατάσταση.

Ζυγός

Θα υπάρξει αρκετή ένταση στη δουλειά σου σήμερα και καλό θα είναι να αποφύγεις τις συγκρούσεις και τις εντάσεις και να μην πεις κάτι που θα εκθέσει.

Σκορπιός

Για να μπορέσεις να περάσεις καλύτερα την ημέρα σου σήμερα προσπάθησε να κάνεις μια ασχολία που σου αρέσει, σε ευχαριστεί, σε γεμίζει και σε χαλαρώνει.

Τοξότης

Σήμερα είσαι απογοητευμένη γιατί δεν έχεις τα χρήματα που θες για να μπορέσεις να κάνεις τα πράγματα που σου αρέσουν και σε ευχαριστούν. Κάνε λίγο υπομονή και όλα θα φτιάξουν.

Αιγόκερως

Νιώθεις ανίκητη σήμερα, έχεις αυξημένη αυτοπεποίθηση και δεν φοβάσαι απολύτως τίποτα. Πρόσεξε όμως γιατί καμιά φορά την πατάμε χωρίς να το καταλάβουμε.

Υδροχόος

Όσο κι να θες σήμερα να προγραμματίσεις τις επόμενες κινήσεις σου, μην το κάνεις, αφού τα άστρα δεν σε ευνοούν. Πέρνα όσο καλύτερα μπορείς την Παρασκευή και ασχολήσου με τα υπόλοιπα από Δευτέρα.

Ιχθύες

Η σημερινή μέρα δεν είναι ιδανική για εξόδους, κοινωνικοποίηση και συναντήσεις με φίλους και συγγενείς. Καλύτερα να μείνεις μόνη σου στο σπίτι σου και να ξεκουραστείς.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα