Προβλέψεις Παρασκευή 8 Ιουνίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα θα είσαι γοητευτική και θα κερδίσεις το θαυμασμό όλων, είτε είναι φίλοι σας, είτε γνωστοί, είτε απλά συνάδελφοί σου. Μην μείνεις σπίτι. Βγες, διασκέδασε, πέρνα καλά και αν είσαι ελεύθερη ίσως συναντήσεις κάποιον που θα σε ενθουσιάσει.
ΤΑΥΡΟΣ

Σήμερα σε συμβουλεύουμε να εστιάσεις στα επαγγελματικά σου και σίγουρα θα δεις την επιτυχία να σου χτυπάει την πόρτα. Μην είσαι σπάταλη και μην κάνεις έξοδα που δεν αντέχεις, γιατί θα δημιουργηθούν μεγάλες τρύπες στα οικονομικά σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το Σαββατοκύριακο κλείσε ένα μίνι ταξίδι με το σύντροφό σου ή τους φίλους σου. Μακριά από όλα όσα σε πιέζουν και σε αγχώνουν θα χαλαρώσεις σίγουρα, θα ηρεμήσεις και θα δεις τα πάντα με μεγάλη αισιοδοξία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάτι καλό θα έρθει στα επαγγελματικά σου, όμως πρέπει να είσαι έτοιμη γι’ αυτό. Κάνε γνωριμίες, πάρε κάποιο ρίσκο και μην κάθεσαι κλεισμένη στο σπίτι περιμένοντας κάποιον να σου χτυπήσει την πόρτα.

ΛΕΩΝ

Σήμερα θα συμβούν πολλά ευχάριστα που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε κάνουν δεις τη μέρα διαφορετικά, γεμάτη αισιοδοξία. Προσοχή στην υγεία σου και τα οικονομικά σου, γιατί θα προκύψουν κάποια έξοδα που δεν τα είχες υπολογίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένας φίλος σας θα χρειαστεί σήμερα τη βοήθειά σου και εσύ θα τρέξεις να του την προσφέρεις απλόχερα. Άσε στην άκρη τον εγωισμό σου και προσπάθησε να καταλάβει το σύντροφό σου και τις ανάγκες του.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα σε συμβουλεύουμε να μην βιαστείς να κλείσεις συμφωνίες γιατί δεν θα είναι όπως φαίνονται ή να δώσεις υποσχέσεις που δεν θα κρατήσεις. Προσπάθησε να ενεργήσεις με τη λογική και άσε στην άκρη τον παρορμητισμό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα θα σου κάνουν μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σε ενθουσιάσει, όμως σε συμβουλεύουμε να μην πάρεις ακόμα μια απόφαση. Σκέψου καλά και δες αν τελικά σε συμφέρει ή όχι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου εκφράσει τον έρωτά του και τον θαυμασμό του και αυτό αρχικά θα σε σοκάρει όμως σε συμβουλεύουμε πριν του δώσεις μια αρνητική απάντηση να καθίσεις να το σκεφτείς καλά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιήσεις σήμερα είναι πολλές και πρέπει να τελειώνουν άμεσα, όμως μην αγχωθείς, όλα θα γίνουν σύντομα. Ο σύντροφός σου θα σου κάνει παράπονα πως τον παραμελείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Έχεις βαρεθεί να έχεις δίπλα σου άτομα που σε ρίχνουν, σου χαλάνε τη διάθεση και δε σε αφήνουν να χαρείς τις στιγμές και όλα όσα έχεις πετύχει μέχρι σήμερα. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα;

ΙΧΘΥΕΣ

Θες να κάνεις καινούργια και διαφορετικά πράγματα όμως έχεις βαλτώσει και δεν σου αρέσει να παίρνεις κανένα ρίσκο. Αν όμως δεν το κάνεις τώρα ίσως να χάσεις μια μεγάλη ευκαιρία για εξέλιξη στην καριέρα σου.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα