Προβλέψεις Πέμπτη 14 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Σήμερα σας συμβουλεύουμε να είστε υπομονετικοί και να μην χάσετε το θάρρος και το κουράγιο σας αν δεν έχετε τα αποτελέσματα που θέλετε στη δουλειά σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Τα πράγματα στη δουλειά σας δεν πηγαίνουν όπως θέλετε και είστε στην αναζήτηση μιας δεύτερης για να μπορέσετε να ανταπεξέλθετε στις υποχρεώσεις σας… Ναι, τα οικονομικά γίνονται ο πονοκέφαλός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μικρές παρεξηγήσεις μπορεί να προκαλέσουν μεγάλες διαφωνίες, αν δεν είστε προσεκτικοί, τόσο στην προσωπική σας ζωή, όσο και στην επαγγελματική.

Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σας έχει κουράσει μια φιλική σας σχέση και σήμερα ίσως πείτε τα πράγματα προτού τα έχετε σκεφτεί εντελώς. Αφήστε τον πρώτα να σας εξηγήσει και ύστερα αποφασίζετε τι θα κάνετε.

ΛΕΩΝ

Μπορεί να είναι καιρός να κάνετε ένα διάλειμμα και να περάσετε λίγο χρόνο μόνοι, μακρά από όλους και από όλα. Ήρθε η ώρα να φροντίσετε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι να είστε σαφείς για τα συναισθήματά σας. Μόνο έτσι θα καταφέρετε να πάτε ένα βήμα παραπέρα και να αγγίξετε την ευτυχία.

ΖΥΓΟΣ

Είστε κολλημένοι ανάμεσα στη λαχτάρα για το παρελθόν και την επιθυμία να προχωρήσετε. Ήρθε η ώρα να σβήσετε αυτές τις παλιές αναμνήσεις και να κοιτάξετε προς το μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Είναι μια μέρα για να αφοσιωθείτε στη δουλειά σας και σε υποχρεώσεις σας που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Από αύριο κανονίζετε να βρεθείτε με φίλους, να βγείτε και να διασκεδάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να είστε συγκρατημένοι με τα λόγια σας ειδικά μέσα στον χώρο της εργασίας σας για να μην πείτε πράγματα που αργότερα θα μετανιώσετε και έρθετε σε πολύ δύσκολη θέση.

ΑΙΓΟΕΚΡΩΣ

Δεν θα χρειαστεί να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας μια και φαίνεται πως αρχίζουν και μπαίνουν σε μια σειρά. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να χαλαρώσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Λύστε όλες τις παρεξηγήσεις προέκυψαν το προηγούμενο διάστημα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και μην επιτρέπετε σε άσχημες σκέψεις να χαλάνε την ψυχολογία σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Φροντίστε να κλείσετε μέχρι αύριο όλες τις οικονομικές εκκρεμότητες που έχετε για να μπορέσετε να απολαύσετε το Σαββατοκύριακο συντροφιά με τον καλό σας και τους φίλους σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα