Προβλέψεις Πέμπτη 2 Αυγούστου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Και εκεί που δεν το περιμένατε με τίποτα, κάτι θα συμβεί στα επαγγελματικά σας που θα σας εκνευρίσει και θα σας κάνει να πείτε πράγματα που σίγουρα θα τα μετανιώσετε. Προσπαθήστε να χαλαρώσετε και να λύσετε τα πάντα με γνώμονα τη λογική.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτό το διάστημα η κοινωνικότητά σας έχει χτυπήσει κόκκινο. Θέλετε να βγαίνετε και να διασκεδάζετε συντροφιά με αγαπημένα σας πρόσωπα. Και αυτό φυσικά σας αξίζει, γιατί περάστε μια μεγάλη περίοδο που είχατε κλειστεί στον

εαυτό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η επιτυχία στον επαγγελματικό σας τομέα είναι δεδομένη, αφού σας χαρακτηρίζει η επιχειρηματική σας σκέψη και τα γρήγορα αντανακλαστικά σας. Φροντίστε τον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα προβλήματα που είχατε στις σχέσεις σας με πολλά από τα φιλικά σας πρόσωπα αποτελούν πια παρελθόν. Οι εξηγήσεις που δώσατε ήταν πιεστικές και αληθινές. Η δουλειά σας έκανε να απομακρυνθείτε για λίγο, όμως τώρα είναι όλα πάλι καλά.

ΛΕΩΝ

Τα οικονομικά σας συνεχίζουν να σας ταλαιπωρούν και να αποτελούν τον μεγαλύτερό σας εφιάλτη. Προσπαθήστε να βρείτε τρόπους για να τα κάνετε καλύτερα και να μην είστε με αυτό το άγχος καθημερινά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Σήμερα θα σας γίνει μια νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας συναρπάσει. Πριν την αποδεχτείτε όμως μελετήστε καλά τα υπέρ και και τα κατά της. Ίσως κρύβει κάποια παγίδα.

ΖΥΓΟΣ

Αν θέλετε να κυλήσουν τα πράγματα τέλεια στα οικονομικά σας, δώστε προτεραιότητες, αρχίζοντας με τις υποχρεώσεις που πρέπει να τακτοποιηθούν άμεσα. Προσοχή στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τώρα είναι η στιγμή να βγάλετε όλο το ρομαντισμό σας στην επιφάνεια και να κανονίσετε μια τέλεια βραδιά στο σύντροφό σας που τελευταία τον έχετε παραμελήσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην ακούτε τη γνώμη ατόμων που δεν εκτιμάται και μην κάνετε όλα όσα σας λένε. Συζητήστε ό,τι σας αφορά με φίλους αγαπημένους και κατόπιν βρείτε τις λύσεις που σας συμφέρουν και σας ταιριάζουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η δουλειά σας τρώει πολλές ώρες, γι’ αυτό θα πρέπει να βρείτε κάτι που να σας γεμίζει χαρά και αισιοδοξία. Τι θα λέγατε να αρχίσετε ένα καινούργιο σπορ η μια δραστηριότητα που σας ευχαριστεί;

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Πιστεύετε πολύ στον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας, όμως τελευταία δείχνετε να το έχετε ξεχάσει. Αν δεν αγαπήσετε εσείς αυτό που είστε και δεν το υποστηρίξετε, τότε ποιος περιμένετε να το κάνει;

ΙΧΘΥΕΣ

Μείνετε μακριά από εντάσεις που θα προκύψουν με τους συναδέλφους σας. Προσπαθήστε να κάνετε όσο πιο ήρεμα μπορείτε τη δουλειά σας και κατόπιν φύγετε γρήγορα για το σπίτι σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα