Προβλέψεις Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν εξελίξεις σε μια υπόθεση που σας βασανίζει εδώ και καιρό αλλά όχι ευχάριστες και θα σας κυριεύσει ο πανικός.Ηρεμήστε.

ΤΑΥΡΟΣ

Χωρίς να το συνειδητοποιείτε, έχετε βυθιστεί σε έναν αγώνα εξουσίας τώρα. Αλλά μην αφήνετε να επηρεάσει ένα μόνο πράγμα. Απλά συνεχίστε να κάνετε ό, τι πρέπει να κάνετε μην αλλάξετε το πρόγραμμά σας για κανέναν ή οτιδήποτε άλλο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα προσπαθήσετε να συντονίσετε μια συζήτηση για να μην οδηγηθεί στα άκρα που θα συμβεί στη δουλειά σας. Προσπαθήστε να κρατήσετε ήρεμους τόνους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπαίνετε

σε μια πολύ εποικοδομητική φάση τώρα η εμπιστοσύνη σας είναι ισχυρή και η επιθυμία σας είναι ακόμα πιο δυνατή.

ΛΕΩΝ

Τελικά αρχίζετε να έχετε μια αίσθηση του πώς επηρεάζετε τους άλλους και σας αρέσει πολύ. Σήμερα αυτή η δυναμική συνεχίζεται όταν έχετε την ευκαιρία να κρατήσετε την προσοχή μιας ομάδας ανθρώπων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Ένα project στην δουλειά σας έχει παγώσει.Άλλοι μπορεί να απευθύνονται αμέσως σε εσάς για καθοδήγηση, δεδομένης της διορατικότητας και της εμπειρίας σας.

ΖΥΓΟΣ

Θα έχετε τελικά αρκετό περιθώριο για να κινηθείτε και αυτή η ευελιξία θα σας δώσει μια υπέροχη ευκαιρία να προβάλετε τον εαυτό σας και να βάλετε νέους ανθρώπους στη ζωή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ήρθε η ώρα να αφήσετε όλα τα αρνητικά συναισθήματα να συγχωρήσετε και να ξεχάσετε.Σήμερα μπορείτε να βρείτε τον εαυτό σας προσελκύονται από πράγματα που δεν έχετε ποτέ προσελκύσει πριν αλλά αυτό είναι ένα πολύ καλό σημάδι.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Όταν παρατηρείτε τι λένε οι άνθρωποι και πώς ενεργούν σήμερα, μπορείτε να καταλήξετε σε διαφορετικά συμπεράσματα από τους υπόλοιπους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Μια νέα πρόκληση στην αισθηματική σας ζωή καλείστε να αντιμετωπίσετε μιας και ένας επίμονος ”θαυμαστής” δεν σας αφήνει σε ησυχία και δεν ξέρετε τι να κάνετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Αυτό που συμβαίνει είναι μια αργή προσαρμογή στην καθημερινότητα που πια δεν σας αρέσει καθόλου, αφού το μυαλό σας είναι συνεχώς στις διακοπές σας. Παρόλα αυτά έχετε περισσότερη ενέργεια από ό, τι νομίζετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Ενώ το ένστικτο σας σας ωθεί στο να τα κάνετε όλα, πολύ γρήγορα θα συνειδητοποιήσετε ότι απλά αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Το κόλπο: Πριν ξεκινήσετε την ημέρα σας, καθίστε και δώστε προτεραιότητα. Δημιουργήστε μια λίστα με τα πιο σημαντικά πράγματα που έχετε να κάνετε και ξεκινήστε.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα