Προβλέψεις Πέμπτη 5 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Το ξέρουμε πολύ καλά πως έχεις καλή φυσική κατάσταση αλλά προσπάθησε να την βελτιώσεις πιο πολύ για να κερδίσεις πιο ποιοτική ζωή. Εμπιστεύσου μας!

Ταύρος

Σήμερα θα καταλάβεις πως τα πράγματα γύρω σου προχωρούν με μεγάλη ταχύτητα και αυτό θα σε κάνει να ανησυχήσεις για τις αλλαγές. Έχε πίστη στον εαυτό σου και όλα θα πάνε καλά.

Δίδυμοι

Ο καιρός είναι καλός και σε βοηθάει και το σώμα σου γι αυτό μπορείς να αρχίζεις να γυμνάζεσαι κιόλας. Και θα φτιάξει η

διάθεσή σου και θα κλέψεις όλες τις εντυπώσεις με το μαγιό σου στην παραλία.

Καρκίνος

Έχεις κάποιες ανασφάλειες αλλά και μια σειρά από μεγάλα κολλήματα που δυστυχώς δεν σε αφήνουν να περάσεις ήσυχα τις μέρες σου. Ηρέμησε και όλα θα πάνε καλά.

Λέων

Η επικοινωνία με τους άλλους σήμερα θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητική και θα σε βοηθήσει να φτάσεις πιο γρήγορα στο στόχο σου. Προσοχή στην υγεία σου.

Παρθένος

Μην αφιερώνεις τον εαυτό σου τόσο πολύ στους άλλους αλλά προτίμησε να κοιτάξεις και λίγο τις δικές σου ανάγκες. Αν δεν το κάνεις, σύντομα θα απογοητευτείς από όλους και όλα.

Ζυγός

Έχεις πολύ ενέργεια σήμερα γι αυτό μην την χαραμίσεις σε πράγματα που δεν έχουν να σου δώσουν τίποτα. Αν δεν σε ευχαριστεί τίποτα, προσπάθησε να κάνεις μια… κουβέντα με τον εαυτό σου.

Σκορπιός

Ψάχνεις να βρεις κάτι το οποίο είναι αρκετά δύσκολο για εσένα αλλά είναι καλό να μην τα παρατάς στην πρώτη δυσκολία και αναποδιά. Ο επιμένων άλλωστε, πάντα νικά.

Τοξότης

Ένα καλό διάλειμμα σου χρειάζεται σήμερα τουλάχιστον για κανένα δίωρο ώστε να φορτώσεις τις μπαταρίες σου. Κανόνισε το Σαββατοκύριακο μια μίνι απόδραση με φίλους ή το σύντροφό σου.

Αιγόκερως

Μην κατηγορείς τον εαυτό σου για πράγματα που συμβαίνουν και τον φορτώνεις με ευθύνες. Πολλά δεν εξαρτώνται από σένα και δεν περνούν από το χέρι σου.

Υδροχόος

Είσαι σε πολύ καλή θέση για να κάνεις ένα τεράστιο βήμα μπροστά στην ζωή σου οπότε μη χάσεις την ευκαιρία. Πάρε το ρίσκο και ετοιμάσου να ζήσεις μεγάλες στιγμές.

Ιχθύες

Μην στεναχωριέσαι για κάποια πράγματα που δεν έγιναν αλλά προσπάθησε περισσότερο και πιο δυνατά. Σύντομα όλα θα φτιάξουν και θα χαμογελάσεις ξανά.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα