Προβλέψεις Πέμπτη 8 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Υποσχεθείτε στον εαυτό σας ότι δεν θα κάνετε τίποτα άλλο εκτός από να χαλαρώσετε κάτι που χρειάζεστε πολύ.Ένα ταξίδι που έχετε προγραμματίσει μπορεί να μην είναι εφικτό να γίνει τώρα.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Αυτή είναι μια θετική ημέρα για εσάς. Είναι επίσης μια καλή στιγμή για να ξεκινήσετε ένα πλάνο που θα αφορά στη βελτίωση της εκπαίδευσης ή της υγείας σας. Προσοχή σε άτομα που θέλουν το κακό σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Θα ήταν τέλειο αν σήμερα καταφέρνατε να πάρετε ένα ρεπό από τη δουλειά σας και να δώσετε προσοχή

στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας. Όταν θέλετε κάτι, κανείς και τίποτα δεν μπορεί να σας σταματήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Αυτό το διάστημα θα πιεστείτε πολύ ώστε να καταφέρετε να συμβαδίσετε με τις απαιτήσεις της καθημερινής σας ρουτίνας. Μόλις όμως τελειώσει θα είστε ξανά ήρεμοι και χαλαροί για να κάνετε αυτά που έχετε βάλει στο μυαλό σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Έχετε τη διάθεση να χαλαρώσετε και να απολαύσετε ήρεμες στιγμές, όμως το φόρτο εργασίας δεν θα σας αφήσει. Τελειώστε πρώτα τις εκκρεμότητες που έχετε και κατόπιν αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Μην προγραμματίζετε τίποτα για τις επόμενες ημέρες αφού θα έχετε πολλές υποχρεώσεις στη δουλειά σας και θα χρειαστεί να το αναβάλετε. Συνεχίστε να κάνετε σχέδια στο τέλος του μήνα.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Πρέπει να κυνηγήσετε τους στόχους σας και τις ευκαιρίες που θα σας παρουσιαστούν αν θέλετε να αλλάξετε ριζικά τη ζωή σας τώρα. Χωρίς κόπο, ιδρώτα και προσπάθεια δεν θα γίνει τίποτα απολύτως.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Σήμερα θα είστε σε θέση να συναντήσετε νέους ανθρώπους, να επικοινωνήσετε με φίλους σας μέσω του Διαδικτύου και ταυτόχρονα να απολαύσετε κοινωνικοποίηση στη δουλειά.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Μπορείτε να είστε πιο ανταγωνιστικοί σήμερα, αλλά θα δαπανήσετε περισσότερη ενέργεια από ό, τι είναι απαραίτητο για κάθε σας εργασία. Πριν προχωρήσετε στο να πραγματοποιήσετε όσα σκέφτεστε, κάντε προηγουμένως μια μεγάλη έρευνα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Περάστε περισσότερο χρόνο με αυτούς που έχουν περισσότερη δύναμη και μπορούν να επηρεάσουν τα πράγματα για λογαριασμό σας. Μην παραμελείτε το σύντροφό σας και τις ανάγκες του γιατί θα σας γυρίσει όλο αυτό μπούμερανγκ.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Υπάρχουν ενδείξεις ότι τα χρήματα που σας οφείλονται ίσως και να τα λάβετε σύντομα. Ξεφύγετε από τα συνηθισμένα και δοκιμάστε να κάνετε διαφορετικά τα πράγματα. Μια πρόσκληση σε μια ασυνήθιστη συγκέντρωση θα είναι πολύ ενδιαφέρουσα και ευχάριστη για εσάς.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Θα είστε ελκυστικοί και άλλοι θα θέλουν να είναι μέρος της ζωής σας αυτή τη στιγμή. Ναι, είναι σαν να έχετε στο μέτωπό σας μια ταμπέλα που αναβοσβήνει. Εκμεταλλευτείτε το!

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα