Προβλέψεις Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Το Σαββατοκύριακο προσφέρεται και για cocooning και για εξόδους. Οι εξόδους για να βγείτε θα είναι πάρα πολλές, αλλά εσείς αξίζει να επιλέξετε εκείνες που θα συνδυάζονται με ανθρώπους που αγαπάτε και περνάτε πάντα μαζί τους καλά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Σήμερα θα σας ταλαιπωρήσει και θα σας χαλάσει τη διάθεση μια οικογενειακή εκκρεμότητα. Μην την αφήνετε στην τύχη της.

Συζητήστε το θέμα αυτό και προσπαθήστε να βρείτε άμεσα μια λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Όσο κι αν θέλετε να ξεκουραστείτε σήμερα θα προκύψουν πολλές υποχρεώσεις που θα σας χαλάσουν τη διάθεση. Φροντίστε να αφιερώσετε λίγο χρόνο στο σύντροφό σας- το έχει ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Υπάρχει ένας φίλος σας που παλιά κάνατε στενή παρέα, μετά μια παρεξήγηση σας απομάκρυνε και έκτοτε κανείς από τους δύο δεν κάνει το πρώτο βήμα για να τα ξαναβρείτε. Αντί να το σκέφτεστε συνεχώς, μήπως ήρθε η ώρα να τα πείτε;

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Μια ευκαιρία για μια απόδραση εμφανίζεται. Παρόλο που δεν έχετε ανεβασμένη διάθεση πείτε το ναι και αλλάξτε περιβάλλον και παραστάσεις. Αυτή η ανανέωση θα σας κάνει πολύ καλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η σχέση σας το τελευταίο διάστημα θέλει να εγκατασταθεί μαζί σας, στο σπίτι σας και αυτό σας τρομάζει λίγο. Σκεφτείτε καλά τι θέλετε. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνετε το επόμενο βήμα;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Αντί να κλειστείτε μέσα στο σπίτι σας και να μην θέλετε να δείτε κανέναν, βρεθείτε κοντά στους αγαπημένους σας ανθρώπους γιατί αυτοί είναι οι μόνοι που μπορούν να σας αλλάξουν αμέσως τη διάθεση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Κάτι σας φταίει τελευταία και δεν ξέρετε ακριβώς τι, όμως σήμερα θα χαλαρώσετε και θα καταφέρετε να απολαύσετε όμορφες στιγμές με ανθρώπους που αγαπάτε. Προσοχή στα οικονομικά σας που δεν λένε να φτιάξουν με τίποτα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Έχετε απίστευτη δουλειά και είστε καταπιεσμένοι και νιώθετε χάλια αφού δεν έχετε πλέον εύκολα τη δυνατότητα να κάνετε εκδρομές, ταξίδια και αποδράσεις. Τι θα λέγατε σήμερα να τα παρατήσετε όλα και να γίνετε τουρίστες στην πόλη σας;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Θέλετε πολύ να ερωτευτείτε, όμως δεν κάνετε απολύτως τίποτα γι’ αυτό. Αντί να περιμένετε να σας χτυπήσει την πόρτα το βασιλόπουλο, βγείτε, διασκεδάστε και κάντε νέες γνωριμίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αυτό το Σαββατοκύριακο σας προτείνουμε να μην συναναστρέφεστε άτομα που προσπαθούν να σας σπάσουν τα νεύρα σας και αφιερώστε χρόνο στον εαυτό σας και τις ανάγκες σας.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα θα σας γεμίσει χαρά μια είδηση και θα αρχίσετε να καταστρώνετε όμορφα σχέδια για το μέλλον. Μην τα παρατήσετε, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να πραγματοποιηθούν όλα όσα έχετε στο μυαλό σας.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα