Προβλέψεις Σάββατο 14 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Τα χρέη μπορούν να εξοφληθούν και όλες οι αποφάσεις που είχαν αναβληθεί μπορούν να επιλυθούν τελικά. Έχετε συναισθηματική ανάγκη για δράση και ανεξαρτησία.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αποκαταστήστε αυτό που πραγματικά έχει σημασία για εσάς στη ζωή σας και μην αφήνετε τίποτα να εκκρεμεί. Η διάθεσή σας είναι χαλαρή και έχετε ανάγκη από διασκέδαση και φλερτ.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ίσως και

να είστε λιγότερο πρόθυμοι να συμμορφώνεστε με τις επιθυμίες των άλλων, αντιδρώντας με έναν απρόβλεπτο τρόπο εάν κάποιος έχει διαφορετικές απόψεις από εσάς. Θα περάσει κι αυτό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Τα χρήματα δεν είναι το πάν. Αυτό το ξέρετε καλά, γι’ αυτό και πάντα λειτουργούσατε με το πόσο σας γεμίζει κάτι, παρά με το οικονομικό κίνητρο. Προσοχή στην υγεία σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Χρειάζεται μια επανεκκίνηση σε μια σχέση, ακόμα κι αν είστε απρόθυμοι να το κάνετε.Τα πράγματα θερμαίνονται με θετικό τρόπο για εσάς επαγγελματικά. Η αύξηση των αποδοχών σας δεν αργεί πολύ.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είστε έντονοι και εκρηκτικοί και αυτό θα σας οδηγήσει σε μια σειρά από εντάσεις και τσακωμούς με αγαπημένα σας πρόσωπα. Ευτυχώς όμως σας γνωρίζουν πολύ καλά για να σας κρατήσουν κακία.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ο καιρός ή το περιβάλλον μπορεί να επηρεάσει την υγεία σας. Ένα παρασκήνιο στη δουλειά σας που θα το μάθετε τυχαία σήμερα θα σας στενοχωρήσει και θα σας κάνει να απορήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αυτό το διάστημα θα είστε υπερβολικά επιθετικοί, θέλοντας να επιβάλετε στους άλλους τη γνώμη και τις απόψεις σας. Αν χειριστείτε τα πάντα με διπλωματικό τρόπο όμως, θα έχετε σίγουρα επιτυχία.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μπορεί να μην υπάρχει κάποια ανταπόκριση για την καλοσύνη που δείξατε σε κάποιον πρόσφατα, όμως εσείς νιώθετε πολύ καλά που τον βοηθήσατε. Αυτή είναι η στιγμή να κάνετε κάτι νέο και ασυνήθιστο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ένας φίλος σας θα ζητήσει τη συμβουλή σας σχετικά με ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει. Βρείτε χρόνο να τον διαθέσετε στο σύντροφό σας που τελευταία τον έχετε παραμελήσει.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η προσωπικότητά σας θα επηρεάσει τους άλλους επαγγελματικά και προσωπικά. Προσπαθήστε να μην πέσετε στην παγίδα της βιασύνης, λέγοντας ναι σε νέες ευκαιρίες, πριν τις αξιολογήσετε σωστά και δείτε πως όντως είναι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Οι τρέχουσες συνθήκες της σκληρής δουλειάς θα σας προτρέψουν να κερδίσετε έξτρα χρήματα. Τώρα πια μπορείτε να εκπληρώσετε τις οικονομικές σας φιλοδοξίες, απολαμβάνοντας πράγματα που λίγο καιρό πριν δεν μπορούσατε.

Καλημέρα καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα