Προβλέψεις Σάββατο 17 Φεβρουαρίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Μάθετε να είστε πιο προσεκτικοί με τα χρήματα σας και που τα ξοδεύετε. Σίγουρα θα υπάρξουν πολλά που θα θεωρήσετε ευκαιρίες αν βγείτε μια βόλτα στην αγορά, όμως σας συμβουλεύουμε να είστε φειδωλοί στις αγορές σας.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μην επιτρέπετε σε άλλους να επωφεληθούν από εσάς. Καμιά φορά η καλοσύνη και η ανεκτικότητα έχουν όρια, ειδικά όταν τις προσφέρετε χωρίς καμία υστεροβουλία σε ανθρώπους που θέλουν να σας εκμεταλλευτούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 –

21/6)

Έχετε την υποστήριξη από φίλους και συναδέλφους για να προωθήσετε τις ιδέες σας. Ναι, είστε σε μια πολύ δημιουργική φάση και σας προτείνουμε να φέρετε στην επιφάνεια όλα όσα έχετε στο μυαλό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να προγραμματίσετε τις διακοπές σας, σε κάποιο εξωτικό προορισμό, γιατί ως γνωστόν, των φρονίμων τα παιδιά πριν ταξιδέψουν κλείνουν εισιτήρια. Θα βρείτε πολλές ευκαιρίες.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Υπάρχουν τρόποι με τους οποίους μπορείτε να μειώσετε τα γενικά έξοδα χωρίς να χρειαστεί να αλλάξετε δραματικά τον τρόπο ζωής σας. Το μόνο που χρειάζεται είναι υπομονή και όλα θα φτιάξουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Η αποδοχή είναι ένα σημαντικό μάθημα της ζωής σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου της ζωής σας και αν και δεν είναι εύκολο, η διατήρηση αυτής της προσπάθειας θα αξίζει στο τέλος.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Θα πρέπει να προσπαθήσετε σκληρότερα να παραμείνετε αντικειμενικοί, αλλά αξίζει να το κάνετε για να αποφύγετε συγκρούσεις που θα μπορούσαν να καταλήξουν σε πιο προβληματική κατάσταση από την αρχική αιτία.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Είστε ιδιαίτερα αισιόδοξοι και υπερβολικοί και καμιά φορά δεν βγαίνει σε καλό. Καλό θα είναι να κρατάτε πάντα μικρό καλάθι και να προσπαθήσετε να έχετε ισορροπία σε όλους τους τομείς της ζωής σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Ο Άρης θα σας κάνει εξαιρετικά παραγωγικούς, αλλά αυτό έχει επίσης ένα μειονέκτημα: Άλλοι δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες σας και δεν μπορούν να ολοκληρώσουν τα καθήκοντα με τον ίδιο τρόπο όπως εσείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Ανακαλύπτετε ότι υπάρχουν άλλα ιδεώδη στη ζωή, όχι μόνο οικονομικά ή συναισθηματικά και θα έχετε φτάσει πιο κοντά στο να βρείτε το νόημα της ζωής. Προσοχή στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Υπάρχει μια ευκαιρία για σας να μοιραστείτε τις ιδέες σας με κάποιον που έχει παρόμοιες ιδέες με εσάς, ο οποίος μπορεί να σας ακούσει και να ενισχύσει την πνευματική σας ανάπτυξη. Κλείστε άμεσα κάποιες τρύπες που θα παρουσιαστούν στα οικονομικά σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Εάν διαπραγματευτείτε με άλλους που είναι συναισθηματικά φορτισμένοι ή ακόμη και αντιδραστικοί, ίσως δεν θα έχετε το αποτέλεσμα που θέλετε, σκέφτεστε και επιθυμείτε.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα