Προβλέψεις Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Ίσως πρέπει να πείτε σε μερικούς ανθρώπους ότι τα λόγια ή οι ενέργειές τους δεν είναι σωστές. Νιώθετε λίγο αδικημένοι και έχετε δίκιο οπότε η καλύτερη λύση είναι να κάνετε μια συζήτηση μαζί τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Ένα έργο θα μπορούσε να ολοκληρωθεί με επιτυχία σήμερα. Ενδέχεται να υπάρχουν ήδη συζητήσεις για το επόμενο project, αλλά δεν είστε διατεθειμένοι να το σκεφτείτε, τουλάχιστον όχι αμέσως. Θα θελήσετε πρώτα να χαλαρώσετε

λίγο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτό το διάστημα κλείνετε τα αυτιά σας και δεν αφήνετε κανέναν να σας μιλήσει και να σας πει κάτι αντίθετο από αυτό που εσείς πιστεύετε. Προσοχή στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ακόμη και αφού έχετε μιλήσει με έναν ειδικό, είναι καλή ιδέα να περιμένετε μια ή δύο μέρες πριν κάνετε μια επένδυση. Η επόμενη εβδομάδα είναι καλύτερη για εσάς.

ΛΕΩΝ

Θα αντιμετωπίσετε μια δύσκολη κατάσταση στον χώρο εργασίας σας. Παρόλο που είστε έτοιμοι να πιαστείτε ακόμα και στα χέρια για να την κερδίσετε, την τελευταία στιγμή θα κάνετε πίσω και θα την λύσετε με τα λόγια και τη λογική.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Είστε καλά πειθαρχημένοι και κάνετε ακριβώς ότι χρειάζεται για να ολοκληρώσετε τη δουλειά σας και να πετύχετε τους στόχους σας. Συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό.

ΖΥΓΟΣ

Οι σκέψεις και τα συναισθήματά σας είναι ίσως λίγο λιγότερο ελεγχόμενα από το συνηθισμένο. Βοηθήστε έναν φίλο που έχει την ανάγκη σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η θέση των πλανητών μπορεί να βοηθήσει εσάς και τον αγαπημένο σας να δείτε μερικές βασικές αλήθειες για τη σχέση σας που εδώ και καιρό αγνοούσατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η αγάπη παίρνει σήμερα μια εξιδανικευμένη και παραμυθένια αύρα. Η ζεστασιά, η στοργή και η μεγάλη προσοχή που έχετε για τον άλλον είναι εμφανείς σε όλους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι πιθανό να δοκιμαστείτε στο οικονομικό τομέα αυτές τις μέρες, αφού ένα θέμα θα κάνει την εμφάνισή του που πρέπει να το λύσετε άμεσα. Προσοχή στα μικροατυχήματα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η συναισθηματική υποστήριξη που λαμβάνετε από όσους εργάζεστε μαζί σας μπορεί να είναι πολύ ευχάριστη και είναι πιθανό να διαρκέσει για μεγάλο χρονικό διάστημα. Τι ωραίο να υπάρχει τέλειο κλίμα στη δουλειά!

ΙΧΘΥΕΣ

Αν και είναι Σάββατο το μυαλό σας βρίσκεται συνεχώς στη δουλειά και σε όλα όσα έχετε να κάνετε. Τι θα λέγατε να ασχοληθείτε με κάτι άλλο;

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα