Προβλέψεις Σάββατο 3 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Να έχετε υψηλή αυτοπεποίθηση για να σταθείτε στα πόδια σας αυτή τη στιγμή. Θα συμβούν πολλά και εσείς θα κληθείτε να αναλάβετε δράση. Μην βιάζεστε. Αφιερώστε λίγο χρόνο για να αξιολογήσετε τα γεγονότα με προσοχή.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Θα μπορούσε να υπάρχει κάποια σύγχυση σήμερα, για εσάς τους Ταύρους. Προσπαθώντας να κατανοήσετε τι συμβαίνει μπορεί να μην είναι πολύ εύκολο. Ορθολογιστική σκέψη και αναλυτικές διαδικασίες μπορεί να μην είναι ο καλύτερος τρόπος

να βρεθεί η λύση.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Σας ζητείται να αναλάβετε δράση σήμερα, Δίδυμοι, οπότε κάντε το. Να είστε σίγουροι ότι τα πράγματα μπορεί να μην είναι όπως φαίνονται. Θα αισθανθείτε την ανάγκη να ξεφύγετε από την ρουτίνα και αυτό θα είναι μια πολύ καλή ιδέα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Δεν είναι μια καλή μέρα για να κάνετε οποιαδήποτε βαριά εργασία γύρω από το σπίτι. Αν σχεδιάζετε μεγάλες επισκευές,καλύτερα να το αναβάλλετε. Αυτή είναι, ωστόσο, μια καλή μέρα για να προγραμματίσετε τις επόμενες κινήσεις σας.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Απολαύστε μια γεμάτη μέρα με βόλτες, φίλους, καφέδες, φαγητά, ωραίες συζητήσεις και γενικά μια σειρά από πράγματα που σας ανεβάζουν τη διάθεση και σας κάνουν να ξεχνάτε τις υποχρεώσεις και τα deadlines.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Μπορεί να νιώθετε ιδιαίτερα ανησυχία για τους άλλους σήμερα. Κάτι σας έχει καρφωθεί στο μυαλό τελευταία πως όσοι αγαπάτε θα πάθουν κάτι κακό. Ηρεμήστε και προσπαθήστε να κάνετε δραστηριότητες που θα σας κάνουν να ξεχαστείτε.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Οι άνθρωποι στη ζωή σας παίζουν πολύ σημαντικό ρόλο. Αναγνωρίστε τους και εκτιμήστε τους. Η αλήθεια είναι πως τελευταία δεν τους είχατε δώσει πολύ σημασία και είχατε απορροφηθεί με επαγγελματικές υποχρεώσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 21/11)

Μην πάρετε τίποτα στα σοβαρά και αποφύγετε σημαντικές αποφάσεις. Μπορεί να έχετε την αίσθηση ότι κάτι ή κάποιος εργάζεται πίσω από την πλάτη σας εν αγνοία σας. Εμπιστευτείτε το ένστικτό σας που δεν σας προδίδει ποτέ.

ΤΟΞΟΤΗΣ(22/11 – 21/12)

Οι ανησυχίες για τα χρήματα θα μπορούσαν να απασχολούν το μυαλό σας σήμερα. Κάποια οικονομικά εμπόδια έχουν παρουσιαστεί και εσείς αναρωτιέστε πως μπορείτε να συγκεντρώσετε αρκετά κεφάλαια για να τα ξεπεράσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Έχετε υπομονή και προσπαθήστε να μην αναστατωθείτε εάν δεν λάβετε τις απαντήσεις που θέλετε. Η αλήθεια θα λάμψει αρκετά σύντομα και αυτό θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα. Ναι, τίποτα δεν μένει κρυφό για μεγάλο διάστημα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Μπορεί να είναι δύσκολο να αποφασίσετε για κάτι πρακτικό σήμερα, οπότε μην το προσπαθήσετε καν. Βρείτε χρόνο να διαθέσετε στον εαυτό σας και στις ανάγκες σας και μην σκεφτείτε λεπτό τη δουλειά σας και τις υποχρεώσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Είναι πιθανόν να αισθανθείτε αρκετά απογοητευμένοι σήμερα, καθώς δεν φαίνεται να μπορείτε να κάνετε τίποτα για να επιταχύνετε τα πράγματα που σας κρατούν πίσω, τόσο στη δουλειά σας, όσο και στην προσωπική σας ζωή. Τα πράγματα όμως σύντομα θα φτιάξουν.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα