Προβλέψεις Σάββατο 5 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Κάποιοι “φίλοι” σας θα σας δείξουν το άλλο τους πρόσωπο και θα είναι αρκετά επιθετικοί. Αυτό μπορεί να οφείλεται στο ότι ζηλεύουν με την επιτυχία σας και ότι έχετε καταφέρει μέχρι τώρα με πολύ κόπο.

ΤΑΥΡΟΣ

Ίσως ο χρόνος να μην είναι με το μέρος σας σήμερα και αυτό θα δοκιμάσει τα νεύρα σας. Θα κάνετε όμως το καλύτερο που μπορείτε για να ολοκληρώσετε τις περισσότερες υποχρεώσεις σας σήμερα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα υπάρξουν πολλά μηνύματα που έρχονται σε σας

σήμερα – και μπορεί να περιλαμβάνουν μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες. Βγείτε από το σπίτι και διασκεδάστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Μπορεί να είναι εξαιρετικά δύσκολο να επιμείνετε σε κάτι που σας απασχολεί και να ζητάτε βοήθεια όταν όλοι οι άλλοι φαίνεται να απασχολούνται με τα δικά τους θέματα. Κάντε λίγο υπομονή και μιλήστε τους από Δευτέρα.

ΛΕΩΝ

Κάθε μέρα έχει σημασία, αλλά σήμερα μπορεί να είναι ιδιαίτερα σημαντική για την προσωπική σας ζωή, αφού υπάρχει μεγάλη περίπτωση να γνωρίσετε κάποιον που θα σας πάρει τα μυαλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Όλοι αναζητούν κάτι νέο ή διαφορετικό στη ζωή τους – και εσείς δεν είστε εξαίρεση. Είναι φυσιολογικό να βαρεθείτε λίγο με την καθημερινή σας ρουτίνα, αλλά αν δεν είστε προσεκτικοί, θα παρασυρθείτε σε καταστάσεις που δεν είναι για εσάς.

ΖΥΓΟΣ

Φαίνεται ότι αν θέλετε να δείτε κάποια πραγματικά αποτελέσματα τώρα, θα πρέπει να σηκώσετε τα μανίκια σας και να αρχίσετε να εργάζεστε σκληρά. Τίποτα δεν γίνεται από μόνο του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Εάν διατηρήσετε μια ελπιδοφόρα στάση και παραμείνετε επικεντρωμένες στη θετική πλευρά των πραγμάτων, θα δείτε που όλα σιγά σιγά θα αρχίζουν να φτιάχνουν και το χαμόγελο θα επιστρέψει στα χείλη σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Τα μόνα όρια για την πρόοδό σας τώρα είναι αυτά που έχετε τοποθετήσει εσείς οι ίδιοι. Θα βρείτε τη σωστή κατεύθυνση σύντομα, οπότε εμπιστευθείτε τον εαυτό σας και τις δυνάμεις σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καλύτερη στρατηγική σας για αυτή την απρόβλεπτη ημέρα είναι να δώσετε προτεραιότητα σε ότι επείγει και να είστε έτοιμοι να συμβιβαστείτε. Ίσως χρειαστεί να καταπιείτε την υπερηφάνειά σας για να πετύχετε σε έναν στόχο, οπότε να είστε προετοιμασμένοι γι ‘αυτό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είναι αξιοθαύμαστο ότι είστε τόσο πρόθυμοι να βοηθήσετε τους γύρω σας αλλά προσέξτε να μην σας εκμεταλλευτούν. Αφήστε για λίγο στην άκρη τη δουλειά σας και βγείτε με φίλους.

ΙΧΘΥΕΣ

Εάν είναι δυνατόν, πρέπει να διαθέσετε την ημέρα για την προσωπική σας χαλάρωση. Το έχετε μεγάλη ανάγκη. Προσοχή στην υγεία σας και στα οικονομικά σας.

Καλημέρα και καλό Σαββατοκύριακο!

Keywords
Τυχαία Θέματα