Προβλέψεις Σάββατο 5 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η καταπίεση που βιώνεις στη σχέση σου θα σε οδηγήσει σήμερα σε μια σειρά από εκρήξεις που και εσύ δεν θα αναγνωρίζεις τον εαυτό σου. Σκέψου τι έκανες και ζήτα αμέσως συγγνώμη από τους φίλους σου που θα πληρώσουν για άλλη μια φορά τα νεύρα σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα δεν πρέπει να πιέσεις τον εαυτό σου να μπει με το ζόρι σε διάθεση για εξόδους. Αν σου προκύψει φυσικά θα είναι τέλειο, διαφορετικά προτίμησε να μείνεις σπίτι σου και να χαλαρώσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Όσο κι αν πιστεύεις πως έχεις χάσει ολοκληρωτικά

στο θέμα του έρωτα, η ζωή θα σε κάνει να αλλάξεις γνώμη. Ένα πρόσωπο από το φιλικό σου περιβάλλον θα σου εξομολογηθεί πως νιώθει για σένα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Προσπάθησε να ζεις αυτά που θέλεις στην πραγματικότητα και όχι στη φαντασία σου. Ναι, υπάρχει πάντα το ρίσκο να πληγωθείς, όμως αν δεν το πάρεις θα μείνεις μια ζωή στάσιμη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Όταν έχεις πολλές προσκλήσεις για εξόδους, είναι το καλύτερό σου. Τι θα έλεγες όμως σήμερα για αλλαγή, να οργανώσεις εσύ κάτι με την παρέα σου για να νιώσουν πως τους σκέφτεσαι και τους υπολογίζεις;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ένα τηλεφώνημα από το παρελθόν θα σου ξυπνήσει πολλά συναισθήματα και θα σε κάνει να αναρωτηθείς αν τα είχες κάνει όλα σωστά. Αντί να κολλάς σε όσα πέρασαν, βγες, διασκέδασε και ζήσε καινούργια πράγματα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Κάτι σε πιάνει ώρες ώρες και θες όχι απλά να μιλήσεις άσχημα, αλλά να πιαστείς στα χέρια σου με έναν φίλο σου. Και φυσικά ξέρεις πολύ καλά γιατί συμβαίνει αυτό: Περιμένεις από αυτόν να σου ανεβάσει την αυτοπεποίθηση σου, παραβλέποντας πως βρίσκεται σε χειρότερη θέση από εσένα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όταν βρίσκεσαι σε μάχη, ξέρεις πολύ καλά πως η ξαφνική επίθεση όταν το θύμα πιστεύει πως ο κίνδυνος έχει περάσει, φέρνει πάντα τα καλύτερα αποτελέσματα. Σήμερα λοιπόν μπορεί να διασκεδάζεις με φίλους, όμως καταστρώνεις συνεχώς σχέδια στο μυαλό σου για το πώς θα νικήσεις τους συναδέλφους σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Άσε στην άκρη τη δουλειά και όλα όσα σε βασανίζουν και βγες, διασκέδασε, δες φίλους, κάνε καινούργιες γνωριμίες και γύρνα σπίτι με καινούργιες εικόνες και παραστάσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Έρευνες υποστηρίζουν πως το σεξ είναι πιο απολαυστικό μετά από ένα καυγά. Σε συμβουλεύουμε όμως να μην το χρησιμοποιήσεις σαν αντιπερισπασμό για να κρυφτείς από τα αληθινά και μεγάλα προβλήματα που έχει αυτό το διάστημα η σχέση σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θες όσο τίποτα άλλο τρυφερότητα, κοινωνικότητα, φιλία και έρωτα. Προς Θεού όμως μην κάνεις όμως το λάθος να σηκώσεις το τηλέφωνο για να δεις τι κάνει το συναισθηματικό σου παρελθόν. Είπαμε, κοιτάς πια μπροστά, όχι πίσω.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Θα σου πούμε ξανά αυτό που σου λέμε το τελευταίο διάστημα: Μην συζητάς τα προσωπικά σου ζητήματα με τους συνεργάτες σου. Κάποια στιγμή θα τα χρησιμοποιήσουν για να σε εκμεταλλευτούν.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα