Προβλέψεις Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μπορεί να διαφωνήσετε με τον σύζυγο ή τον αγαπημένο σας για τα κοινά οικονομικά σας γιατί τελευταία βλέπετε πως έχουν ξεφύγει από τον έλεγχο. Βρείτε νέους τρόπους να τα αυξήσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Είστε ευτυχισμένοι τώρα όταν κάνετε κάτι δημιουργικό και τολμηρό, το οποίο δεν περιλαμβάνει την προσπάθεια συνεργασίας ή συμμόρφωσης με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των άλλων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ξεκινήστε οποιαδήποτε νέα ιδέα ή στόχο μετά από

προσεκτική αξιολόγηση. Αλλά βεβαιωθείτε ότι έχετε και κάποιο plan b σε περίπτωση που δεν ευδοκιμήσει αυτό που αρχικά είχατε σχεδιάσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μόλις ανακαλύψετε αυτό που πραγματικά θέλετε, μπορείτε να αρχίσετε να ενισχύετε και να εμπλουτίζετε τις σχέσεις σας. Η εξεύρεση λύσης στις αντιπαραθέσεις με μέλη της οικογένειας μπορεί να είναι σύντομη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μπορεί να είστε πεπεισμένοι ότι έχετε δίκιο, αλλά θα μπορούσατε να τρέξετε σε ανθρώπους που εμπιστεύεστε και να ζητήσετε τη γνώμη τους. Αυτοί θα σας πείσουν πώς πρέπει να αλλάξετε κάποια πράγματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Κάτι θα συμβεί στη δουλειά σας που θα σας αναστατώσει και θα σας εκνευρίσει. Πριν πείτε όμως κάτι που θα μετανιώσετε βγείτε να πάρετε λίγο καθαρό αέρα.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Το μυαλό σας είναι γεμάτο ρομαντικές φαντασιώσεις και όνειρα που θέλετε να πραγματοποιήσετε. Ναι, όλα αυτά όμως τα… καταπίνει η βαρεμάρα, η ρουτίνα και οι καθημερινές σας δραστηριότητες που δεν είναι καθόλου ωραίες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν και εξωτερικά δείχνετε ήρεμοι και κατασταλαγμένοι, εσωτερικά μοιάζετε με καζάνι έτοιμο να εκραγεί. Η ισορροπία στη ζωή όμως έρχεται όταν συμβαδίζει αρμονικά το μέσω με το έξω.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μπορείτε να κάνετε κάποιες επαφές με εκείνους που μπορούν να σας βοηθήσουν για να πραγματοποιήσετε όσα έχετε στο μυαλό σας. Ένας φίλος σας θα χρειαστεί τη βοήθεια και τη στήριξή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το τελευταίο διάστημα δουλεύετε πυρετωδώς με στόχο και σκοπό να κάνετε μια συμφωνία στο επαγγελματικό επίπεδο. Αν και αυτό αρχικά μοιάζει εύκολο, δεν θα είναι, καθώς μια σειρά από γεγονότα θα σας κρατήσουν πίσω και θα σας εκνευρίσουν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή μέρα θα μπορούσε να είναι είναι μια ημέρα κατά την οποία θα διαλύσετε ορισμένους από τους φόβους σας που τελευταία σας έχουν κυριεύσει, με αποτέλεσμα να μην μπορείτε να χαρείτε τη στιγμή και να αφεθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Βιώνετε μια διαφορετική προοπτική σήμερα και θα εργαστείτε για την επίτευξη ενός σημαντικού νέου στόχου που σίγουρα θα προκαλέσει το ενδιαφέρον του αφεντικού σας, ενώ αμέσως μετά μπορεί να πάρετε και προαγωγή.

Καλημέρα!!

Keywords
Τυχαία Θέματα