Προβλέψεις Τετάρτη 23 Ιανουαρίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Ίσως είναι καιρός να ασχοληθείτε επιτέλους με ένα αρκετά σοβαρό προσωπικό σας θέμα και να βρείτε την πιο σωστή λύση. Μην αφήνετε πράγματα που σας καταπιέζουν να σας πληγώνουν. Συζητήστε τα με ένα φιλικό σας πρόσωπο και θα σας βοηθήσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι αδέσμευτοι εκπρόσωποι του ζωδίου μην αφήσετε καμία ευκαιρία ανεκμετάλλευτη σε κάποιες νέες γνωριμίες που θα κάνετε. Που ξέρετε, ένα από αυτά τα άτομα μπορεί να είναι

το άλλο σας μισό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η κοινωνική σας ζωή πρόκειται να είναι πολύ απαιτητική τις επόμενες δύο εβδομάδες! Επενδύστε στις νέες γνωριμίες μπορεί να αποβούν βοηθητικές για την καριέρα σας και φυσικά μπορεί να προκύψουν νέες φιλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη για να ασχοληθείτε με τον εαυτό σας και πιο συγκεκριμένα με την ψυχολογία σας. Αν έχουν συμβεί στο παρελθόν κάποια πράγματα που σας έχουν στιγματίσει είναι η ώρα να αρχίσετε να τα ξεχνάτε γιατί δεν κάνετε καλό στον εαυτό σας.

ΛΕΩΝ

Ίσως είστε έτοιμοι να μπείτε στο προσκήνιο και να δείξετε τα ταλέντα και τις δεξιότητές σας. Έχετε πολλά από τα παραπάνω αλλά δεν τα εκμεταλλεύεστε. Μήπως ήρθε αυτή η στιγμή;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Επικεντρωθείτε σε οτιδήποτε απαιτεί καλά εκτιμημένες απόψεις και δώστε μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Πρόκειται για μια εξαιρετική στιγμή για την εύρεση πρακτικών λύσεων. Αρκετά τόσο καιρό τα είχατε φορτώσει στον κόκορα. Καιρός να αναλάβετε τις ευθύνες σας.

ΖΥΓΟΣ

Οφείλετε να παραδεχτείτε τα λάθη σας και να δείτε τι μπορείτε να κάνετε για να τα διορθώσετε. Αφήστε τον εγωισμό και το πείσμα σας στην άκρη και ακούστε και τους άλλους. Να σας βοηθήσουν θέλουν όχι το κακό σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ίσως το πιο δύσκολο κομμάτι για την εξοικονόμηση χρημάτων είναι απλά να σταματήσετε τις άσκοπες σπατάλες και να αρχίσετε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν χρειαστεί να διαπραγματευτείτε, η διπλωματία και η χάρη θα είναι τα καλύτερα πλεονεκτήματα σας και ναι τώρα πρέπει να τα χρησιμοποιήσετε και να διεκδικήσετε το καλύτερο γιατί ξέρετε ότι το αξίζετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αν βλέπετε ότι μια συζήτηση με κάποια φιλικά σας πρόσωπα δεν οδηγεί κάπου καλύτερα να βάλετε ένα τέλος σε αυτή για να μην υπάρχουν ρήξεις με τα πρόσωπα αυτά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Όταν κάνετε σχέδια ο Θεός γελάει δεν λένε; Κάτι τέτοιο θα συμβεί και με τα δικά σας αυτές τις μέρες. Καλό θα είναι να τα αφήσετε για λίγο γιατί δεν θα σας βγουν στο τέλος.

ΙΧΘΥΕΣ

Ναι επειδή όπως θα έχετε παρατηρήσει κι εσείς λίγο με τις γιορτές και τα καλέσματα και που τσιμπολογάτε κάποια επιπλέον κιλά έχουν προστεθεί και θέλετε να τα χάσετε άμεσα. Προσοχή γενικά στην υγεία σας και στα μικροατυχήματα.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα