Προβλέψεις Τετάρτη 24 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Απέφυγε σήμερα να κάνεις συζητήσεις που αφορούν σε οικονομικά ζητήματα όσο και αν σε πιέσουν. Δεν σε παίρνει πια να κάνεις άσκοπες ενέργειες στο θέμα αυτό, γιατί η χασούρα έχει γίνει η δεύτερη φύση σου.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αν είσαι μόνη τα προβλήματα στη δουλειά σου, ακόμα και τα πιο απλά θα σου φαίνονται βουνό. Αν είσαι δεσμευμένη τόσο περισσότερο αδιαφορείς για ό,τι συμβαίνει γύρω σου. Και τα δύο όμως κρύβουν πολλές παγίδες.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα νιώθεις πως δεν δουλεύεις απλά, αλλά είσαι ισόβια φυλακισμένη,

γι’ αυτό και τα νεύρα σου έχουν χτυπήσει κόκκινο. Αν τα δεις όμως τα πράγματα πιο χαλαρά και με χιούμορ, όλα θα σου φανού ευκολότερα και ωραιότερα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έχεις βαρεθεί να τα δίνεις όλα στις σχέσεις σου, είτε στις φιλικές, είτε στις ερωτικές και ψάχνεις έναν τρόπο για να το αλλάξεις. Τι θα έλεγες αν γινόσουν λίγο πιο εγωίστρια; Πραγματικά θα σε βοηθήσει πολύ στο θέμα αυτό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σε μια σχέση υπάρχουν δυο, όχι ένας. Γι’ αυτό σύνελθε και σταμάτα να λύνεις εσύ όλα τα προβλήματα και τα θέματα που προκύπτουν και ο σύτνροφός σου απλά να σε κοιτάζει και να τα περιμένει όλα στο πιάτο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η υπομονή σου στον εργασιακό χώρο έχει κάνει εδώ και λίγο φτερά. Αφορμή στάθηκαν μια σειρά από γεγονότα και ένα παρασκήνιο που σε έβγαλε εκτός εαυτού. Ηρεμήσε, σε λίγο καιρό θα την ξαναβρείς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα είναι η τέλεια αφορμή για να διευθετήσεις εκκρεμότητες και να κάνεις συζητήσεις για το επαγγελματικό σου μέλλον. Μην ενδίδεις σε αναβολές και μην αφήνεις τίποτα στην τύχη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν και έχεις δίκιο οι περισσότεροι δεν σου το αναγνωρίζουν, με αποτέλεσμα να φουντώνεις και να ξεσπάς και στο τέλος να το χάνεις. Ηρέμησε και μην τους κάνεις το χατίρι.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Δεν είναι λύση να βασανίζεσαι με σκέψεις για το επαγγελματικό σου μέλλον συνεχώς, ακόμα και όταν ξεκουράζεσαι ή πέφτεις για ύπνο. Ό,τι κι αν κάνεις κάποια πράγματα δεν περνούν από το χέρι σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δουλεύεις πολλές ώρες και παίρνεις ψίχουλα, γιατί αυτή η θέση έχει πολλές προοπτικές εξέλιξης. Αυτό είναι κάτι που εσύ το διάλεξες και αν δεν σου αρέσει πια μπορείς να το σταματήσεις. Σε παρακαλούμε όμως σταμάτα να γκρινιάζεις συνεχώς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Όχι, δεν αρκεί μόνο η θέληση για επιτυχία -αναφερόμαστε φυσικά στην καριέρα σου, που είναι ανοδική το τελευταίο διάστημα. Δυστυχώς πρέπει να κάνεις και πολλές θυσίες στην προσωπική σου ζωή. Αυτά τα δύο πάνε μαζί. Αντέχεις όμως;

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Το μεγαλύτερο ελάττωμά σου είναι η τρικλοποδιά που βάζεις πάντα στον εαυτό με το να πιστεύεις στις καλές προθέσεις των άλλων. Η απογοήτευση που θα πάρεις αυτή τη φορά θα είναι μεγάλη. Θα σε κάνει όμως να αλλάξεις στάση στο μέλλον;

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα