Προβλέψεις Τετάρτη 3 Απριλίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Δεν χειρίζεται τους άλλους ανθρώπους προς όφελός σας, είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας, βλέπετε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά, δεν γκρινιάζετε συχνά. Αυτοί είναι μερικοί από τους λόγους που όλοι σας θέλουν δίπλα τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν σχεδιάζετε κάποιο μακρινό ταξίδι καλό θα είναι τσεκάρετε ξανά και ξανά τα έγγραφα που πρέπει να έχετε μαζί σας για να μην υπάρξουν καθυστερήσεις της τελευταίας στιγμής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Έχετε καιρό να ονειρευτείτε και να κάνετε σχέδια γιατί σας έχει ρουφήξει όλη την ενέργεια η καθημερινότητα και

η ρουτίνα. Προσπαθήστε να βρείτε ένα χρόνο και να κάνετε ένα ταξίδι, το έχετε μεγάλη ανάγκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Οι φίλοι σας θα καταλάβουν το πρόβλημα που αντιμετωπίζετε στη δουλειά σας, χωρίς καν να πρέπει να τους πείτε πολλά. Και θα σας δώσουν τις καλύτερες συμβουλές για να το λύσετε.

ΛΕΩΝ

Το μπράβο που θα ακούσετε στη δουλειά σας θα είναι η καλύτερη ανταμοιβή για όλα όσα έχετε κάνει. Συνεχίστε στον ίδιο ρυθμό και ίσως κερδίσετε μια αύξηση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η δουλειά σας πηγαίνει τέλεια, το ίδιο και η σχέση σας. Μόνο όταν λειτουργούν όλα καλά έχετε ισορροπία στη ζωή σας. Προσοχή στην υγεία σας και τα μικροατυχήματα.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα περάσετε μερικές όμορφες στιγμές με αγαπημένους σας ανθρώπους που είχατε να τους δείτε πολύ καιρό. Αιτία φυσικά η δουλειά σας και η εμμονή σας με αυτήν. Αν δεν αλλάξετε τακτική, κάποια στιγμή θα μείνετε μόνοι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Υπάρχει μεγάλη περίπτωση να σας γίνει σήμερα μια πρόταση για δουλειά, σε ένα αντικείμενο τελείως διαφορετικό από το δικό σας. Πριν πείτε το ναι ζυγίστε τα υπέρ και τα κατά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Προσπαθήστε να μην εμπλακείτε σήμερα σε καυγάδες στη δουλειά σας γιατί θα έχουν άσχημη κατάληξη. Να είστε σταθεροί στις απόψεις σας αλλά ευγενικοί και να μην φωνάζετε όταν έχετε δίκιο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Δεν έχετε αξιοποιήσει στο έπακρο τις ικανότητές σας στη δουλεία σας και όλο περιμένετε την ευκαιρία να το κάνετε. Κάποιες φορές όμως πρέπει να ξέρετε πως αυτές τις δημιουργούμε εμείς, δεν τις περιμένουμε από τους άλλους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ένα ομαδικό project στη δουλειά σας θα σας αγχώσει και θα σας εκνευρίσει, γιατί τελευταία σας αρέσει να δουλεύετε μόνοι σας. Δείτε το σαν μια ακόμα πρόκληση και βάλτε τα δυνατά σας.

ΙΧΘΥΕΣ

Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα επιστρέψει στη ζωή σας και θα σας ζητήσει να του δώσετε ξανά τη θέση που είχε. Το έχετε συγχωρήσει ή όχι; Αξίζει μια δεύτερη ευκαιρία ή είναι αργά;

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα