Προβλέψεις Τετάρτη 5 Απριλίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Η μέρα είναι φωτεινή και θα κυλήσει ευχάριστα. Για πολλούς από εσάς θα έρθει μια όμορφη έκπληξη από αγαπημένους σας ανθρώπους. Οικονομικά η κατάσταση παραμένει πιεσμένη, αλλά η καλή σας διαχείριση σας βοηθά να έχετε τον έλεγχο και να μπορέσετε να κάνετε ένα καλό προγραμματισμό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν κάποιο πρότζεκτ που είχατε στα σκαριά δεν έχει εξελιχθεί ακριβώς όπως θα θέλατε, μην απογοητεύεστε. Με το δυναμισμό

και την αποφασιστικότητα που σας διακρίνει κάντε τις αλλαγές που κρίνετε απαραίτητες και προσπαθήστε εκ νέου. Δείξτε επιμονή και υπομονή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Διανύετε μια τρυφερή περίοδο με το σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι, ενώ οι ελεύθεροι είναι πολύ πιθανό μέσα στις επόμενες μέρες να κάνετε μια γνωριμία με προοπτικές και μέλλον, καθώς θα την χαρακτηρίζει έντονο συναίσθημα. Επαγγελματικά βρίσκεστε σε μια πολύ δημιουργική αν και πιεσμένη φάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μπορεί οι φίλοι σας να είναι το παν για εσάς, όμως πολλές φορές μπορείτε να πιαστείτε από κάτι, να το μεγεθύνετε και να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις από το πουθενά, οι οποίες στο τέλος θα σας απομακρύνουν. Η καλύτερη λύση σε αυτό είναι οι απευθείας και πρόσωπο με πρόσωπο κουβέντες.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας είναι νούμερο ένα προτεραιότητα. Έχετε τα αυτιά σας ανοιχτά καθώς μέσα στις επόμενες ημέρες είναι πιθανό να έρθει μια πρόταση συνεργασίας που θα ενισχύσει σημαντικά το εισόδημά σας και θα σας ανακουφίσει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Τα καλά νέα είναι πως σημαντικά πρόσωπα από τη δουλειά σας, σας εκτιμούν και σας θεωρούν απαραίτητους για τη δημιουργικότητα και την αποτελεσματικότητά σας. Τα ακόμα καλύτερα είναι πως αυτό μπορεί να μεταφραστεί σε μια πρόταση που θα ενισχύσει τα οικονομικά σας. Δείξτε τον καλύτερο εαυτό σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Για πολλούς αυτή η εβδομάδα θα έχει μετακινήσεις, συναντήσεις, ακόμα και ταξίδια. Οι νέες γνωριμίες που μπορεί να προκύψουν ίσως να έχουν και ερωτικό ενδιαφέρον, κάτι που θα ανανεώσει τη διάθεσή σας και θα σας δημιουργήσει μετά από καιρό πεταλούδες στο στομάχι.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Πολλές φορές με τους ανθρώπους που αγαπάμε είμαστε πιο ειλικρινείς, ίσως και πιο σκληροί, γιατί θεωρούμε πως μας ξέρουν και μας καταλαβαίνουν. Αυτό, όμως, δεν σημαίνει πως δεν κινδυνεύουμε να τους πληγώσουμε αν δεν δείξουμε απέναντί τους την απαραίτητη ευαισθησία σε κάποια πιο λεπτά θέματα. Επιστρατεύστε τη συναισθηματική σας νοημοσύνη για να διαχειριστείτε κάποια ζητήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Λίγο η άνοιξη, λίγο οι ρυθμοί των τελευταίων μηνών, τα απαιτητικά ωράρια και η ψυχολογική πίεση, νιώθετε σχεδόν εξαντλημένοι. Ο έρωτας είναι αυτός που θα έρθει να αναπτερώσει πολλούς από εσάς και να τους δώσει έξτρα ενέργεια για να συνεχίσουν μαχητικά σε όλους τους τομείς. Οι επόμενοι μήνες θα σας αποζημιώσουν, γι’ αυτό κάνετε υπομονή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Ένας νέος φίλος/φίλη έχει μπει στη ζωή σας, φέρνοντας στη ζωή σας νέες δραστηριότητες και συνήθειες. Κοινωνικά αυτές τις μέρες θα είστε ιδιαίτερα δραστήριοι, ενώ οι έξοδοι και οι επαφές θα φέρουν και νέες ευκαιρίες και για τη δουλειά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Είστε πολύ δοτικοί με τους φίλους και την οικογένειά σας και πάντα συντρέχετε όσους έχουν ανάγκη τη βοήθειά σας. Μετά από μια περίοδο που φροντίσατε τους αγαπημένους σας, τώρα έχετε την ευκαιρία να ασχοληθείτε λίγο και με τον εαυτό σας που χρειάζεται επειγόντως pampering, ξεκούραση και ανανέωση.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Η επανασύνδεση με παλιούς φίλους με τους οποίους είχατε απομακρυνθεί χωρίς συγκεκριμένο λόγο, αλλά περισσότερο επειδή έτσι το είχε φέρει η ζωή, σας γεμίζει χαρά. Οι σταθερές και μακροχρόνιες σχέσεις, ερωτικές ή φιλικές, για εσάς είναι εξαιρετικά σημαντικές.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τετάρτη 5 Απριλίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα