Προβλέψεις Τρίτη 20 Νοεμβρίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σε συμβουλεύουμε σήμερα να μην πετάς στα σύννεφα. Έχε πάντα στο μυαλό σου πως τα προβλήματα που δεν λύνεις τώρα στη δουλειά, αύριο θα είναι πολλαπλάσια, με αποτέλεσμα να χτυπάς το κεφάλι σου στον τοίχο.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Αν και εξωτερικά δείχνεις τόσο ήρεμη και κοινωνικά δραστήρια, είσαι τόσο βυθισμένη σε σκέψεις και όνειρα για το μέλλον σου, τόσο το επαγγελματικό, όσο και το ερωτικό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Προσπάθησε να είσαι σήμερα ήρεμη, χαλαρή και λογική, γιατί μπορεί να έρθει η στιγμή που θα σε οδηγήσει σε μια

απίστευτα μεγάλη έκρηξη. Όλα θα ξεκινήσουν από μια εντολή – διαταγή που θα σου δώσει προϊστάμενός σου.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Η αλήθεια είναι πως το τελευταίο διάστημα έχεις κάνει πολύ μεγάλη υπομονή στη δουλειά σου, όμως οι συνάδελφοί σου συνεχίζουν να σε προκαλούν και δεν είναι μακριά η στιγμή που θα εκνευριστείς απίστευτα και θα τους βάλεις στη θέση τους βρίζοντας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σήμερα είναι μια από αυτές τις μέρες που φτάνεις στο όριο να τολμήσεις να κάνεις πράξεις τα ερωτικά ένστικτα που σου φέρνει στην επιφάνεια ένας φίλος ή συνάδελφός σου. Άραγε θα προχωρήσεις ή θα κάνεις πίσω την τελευταία στιγμή;

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η αλήθεια είναι πως όποιος δεν μπορεί σήμερα να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις σου, είναι καλύτερο και προτιμότερο γι’ αυτόν να τα παρατήσει παρά να σου γίνει στενός κορσές. Γιατί θα σου είναι πάρα πολύ εύκολο να σε βγάλει εκτός εαυτού.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Σήμερα σε συμβουλεύουμε να μην εκνευριστείς ούτε να αφήσεις να σου χαλάσει τη διάθεση η κακεντρέχεια των συναδέλφων σου που ψάχνουν να βρουν κάτι πάνω σου για να το συζητήσουν και να σε… δώσουν στεγνά στο αφεντικό σου.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Αλίμονο σήμερα σε όποιον βρεθεί στο δρόμο σου και θελήσει να σου την πει χωρίς λόγο και αφορμή. Θα εκνευριστείς τόσο πολύ που θα θες όχι απλά να τον βρίσεις, αλλά να του δώσεις και ένα χαστούκι. Προσπάθησε σε παρακαλώ να ηρεμήσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Το τελευταίο διάστημα νευριάζεις με το παραμικρό και δεν σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου. Έτσι όμως απομακρύνεις από τη ζωή σου αγαπημένους ανθρώπους που πραγματικά δεν σου φταίνε σε τίποτα. Προσπάθησε να ελέγξεις τα νεύρα σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Η ερωτική σου διάθεση έχει χτυπήσει κόκκινο το τελευταίο διάστημα και πραγματικά δεν σκέφτεσαι τίποτα άλλο εκτός από μια ακόμα καυτή νύχτα με τον σύντροφό σου. Προσπάθησε όμως να επικεντρωθείς στη δουλειά σου και σε όλα όσα έχεις να κάνεις, αν δεν θες να αφήσεις πολλές εκκρεμότητες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αν μπορείς σήμερα πάρε ένα ρεπό από τη δουλειά σου και μείνει σπίτι να χαλαρώσεις και να σκεφτείς τι είναι αυτό που πραγματικά θες να κάνεις στη ζωή σου. Αν δεν σου αρέσει η δουλειά σου βρες μια άλλη και αν δεν σε καλύπτει ο σύντροφός σου προχώρα παρακάτω.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα σε συμβουλεύουμε να κάνεις υπομονή σε όλα όσα θα σου πει το αφεντικό σου, αν φυσικά θέλεις να αποφύγεις μια μετωπική σύγκρουση. Κανόνισε ένα ρομαντικό ραντεβού με τον σύντροφό σου που τελευταία τον έχεις παραμελήσει.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα