Προβλέψεις Τρίτη 23 Μαίου

Τι λένε τα ζώδια για τη σημερινή μέρα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Κάποιες αν ησυχίες που έχετε τις τελευταίες ημέρες φτάνουν στο τέλος τους καθώς αυτά που φοβόσασταν ξεπεράστηκαν και ήρθαν οι καλύτερες δυνατές λύσεις για εσάς, ανοίγοντάς σας νέες και πολύ ενδιαφέρουσες προοπτικές. Οικονομικά, η κατάσταση σταδιακά αρχίζει να βελτιώνεται, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να αρχίσετε τις σπατάλες.

ΤΑΥΡΟΣ

(20/4 – 20/5)
Μια ασυνεννοησία ίσως υπάρξει σήμερα, αλλά η ένταση είναι παροδική και προς το τέλος της ημέρας όλα θα μπουν στη θέση τους. Οι δεσμευμένοι θα έχουν μια δυσκολία στην επικοινωνία και με το άλλο τους μισό –δεν είναι καλή μέρα για να κάνετε σοβαρές συζητήσεις, δώστε μικρή παράταση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Η απόδοσή σας στην εργασία βελτιώνεται και αυτό είναι κάτι που το βλέπουν και οι άλλοι, με αποτέλεσμα να έρθουν σύντομα νέες προτάσεις συνεργασίας που θα αποδειχθούν ιδιαίτερα προσοδοφόρες για εσάς. Φροντίστε να βρείτε λίγο προσωπικό χρόνο γιατί φίλοι και σύντροφος έχουν παράπονα πως δεν σας βλέπουν αρκετά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Μην κάνετε πως δεν βλέπετε κάτι που πια είναι εντελώς ξεκάθαρο και «φωνάζει» πως πρέπει να δώσετε κάποια λύση. Όσο πιο γρήγορα το κάνετε, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η ανακούφιση, αλλά θα μπορέσετε να κάνετε και επανεκκίνηση σε σημαντικούς τομείς της ζωής σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Σας έχουν πιάσει οι εσωτερικές σας αναζητήσεις. Ποιοι είστε, που πάτε, είναι αυτός ο δρόμος που ακολουθήσατε αυτός που θέλατε… Μπορεί κάτι να μην σας ικανοποιεί πλήρως αλλά αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να διαγράψετε και όλα τα καλά και όμορφα που έχετε πετύχει και υπάρχουν στη ζωή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Η ισορροπία που σας χαρίζει η καλή και ήρεμη προσωπική ζωή σας είναι απαραίτητη. Όσοι έχετε μια σχέση που σας καλύπτει σκεφτείτε το επόμενο βήμα, όσοι είστε μόνοι δώστε μια ευκαιρία σε ένας άνθρωπο που δείχνει έντονο ενδιαφέρον. Γενικά τα ερωτικά σας σήμερα θα παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και θα έχουν εξελίξεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Η απόσταση που είχε δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσάς και ένα φιλικό σας πρόσωπο έχει αρχίσει να σας στενοχωρεί, καθώς συνειδητοποιείτε πως ο λόγος που απομακρυνθήκατε ήταν ασήμαντος. Αν έχετε την επιθυμία να κάνετε ένα βήμα για να έρθετε ξανά πιο κοντά τώρα οι συνθήκες είναι ευνοϊκές. Το πώς θα εξελιχθεί η κατάσταση είναι στο χέρι σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Θέλετε να κάνετε κάποιες αλλαγές σε συνεργάτες και συνθήκες εργασίας, αλλά διστάζετε. Αν όμως δεν πάρετε εσείς την κατάσταση στα χέρια σας για να την αλλάξετε προς το καλύτερο δεν θα το κάνει κανείς άλλος για εσάς. Οικονομικά η εποχή θέλει σωστή διαχείριση, αλλά μέσα στην κρίση θα παρουσιαστούν και μεγάλες ευκαιρίες που αξίζει να αξιοποιήσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η ημέρα ξεκινά με ένα καλό νέο που θα σας δώσει κίνητρο και έμπνευση για να γίνετε ακόμα πιο δημιουργικοί όχι μόνο στη δουλειά αλλά και στην ίδια σας την καθημερινότητα. Η προσωπική σας ζωή είναι προτεραιότητα και βάσει αυτής θα πάρετε και κάποιες αποφάσεις που θα σας κάνουν να περνάτε καλύτερα και να νιώθετε πιο γεμάτοι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12- 19/1)
Ο ανταγωνισμός στο χώρο της δουλειάς γίνεται πιο έντονος και αυτό σας κάνει πιο διεκδικητικούς. Μην χάσετε την ψυχραιμία σας με μικροπροβλήματα και αναποδιές που ίσως παρουσιαστούν, όσο πιο ήρεμα και οργανωμένα αντιδράτε, τόσο καλύτερα θα πάνε όλα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Κάποια ένταση στο οικογενειακό σας περιβάλλον θα σας αναστατώσει, αλλά πολύ σύντομα θα αποκατασταθεί η πολύτιμη για εσάς ηρεμία. Επαγγελματικά έχετε βάλει τον πήχη ψηλά και αυτό σας έχει σε εγρήγορση, κάνοντάς σας πιο δημιουργικούς και αποδοτικούς. Πολύ σύντομα θα έρθει η ώρα να θερίσετε αυτά που σπείρατε και θα δικαιωθείτε.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Μια είδηση που θα έρθει από το φιλικό σας περιβάλλον θα σας γεμίσει χαρά. Η μέρα θα φέρει συναντήσεις μέσα από τις οποίες μπορεί να προκύψει μια σημαντική γνωριμία που μπορεί να εξελιχθεί σε επαγγελματική συνεργασία. Μέσα στις επόμενες μέρες θα έρθει και μια λύση σε ένα θέμα που σας προβλημάτιζε εδώ και καιρό.

Καλημέρα!

The post Προβλέψεις Τρίτη 23 Μαίου appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα