Προβλέψεις Τρίτη 24 Απριλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αν και χτες η έκρηξή σου στη δουλειά σου ήταν μεγάλη, σήμερα αποφάσισες να ακολουθήσεις έναν τελείως διαφορετικό τρόπο, βάζοντας μπροστά τη λογική και μετρώντας όταν θες να τα σπάσεις όλα μέχρι το εκατό. Ναι, κι όμως πιάνει.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η προσωπική σου ζωή πρωταγωνιστεί αυτό το διάστημα. Και εκεί που πάνε όλα καλά, κάτι σε πιάνει και σαμποτάρεις όσα έχεις καταφέρει. Ηρέμησε, χαλάρωσε και πάμε ξανά από την αρχή!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αυτό το

διάστημα φεύγει το βάρος από μέσα σου και σιγά σιγά αρχίζουν να κλείνουν μια για πάντα οι περισσότερες από τις εκκρεμότητες σε σημαντικές σχέσεις της ζωής σου, όπως φιλικές, ερωτικές, συγγενικές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αυτές τις μέρες οι εκρήξεις σου είναι καθημερινό φαινόμενο και η οργή σου παίρνει μπάλα το σύντροφό σου, τους συνεργάτες σου και όλους τους ανταγωνιστές σου, οι οποίοι είναι και πολλοί και προσπάθησαν να βάλουν πολλά εμπόδια στο δρόμο σου.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θες να τελειώσεις γρήγορα τη δουλειά και τις εκκρεμότητές σου και να φύγεις από το γραφείο για να συναντήσεις αγαπημένους φίλους. Η καλή σου διάθεση θα σε κάνει να φλερτάρεις ασταμάτητα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τελευταία έχεις παραμελήσει πολύ τον εαυτό σου και τις ανάγκες σου και δείχνεις όλη την προσοχή σου στη δουλειά σου. Μήπως ήρθε η ώρα να κάνεις ένα διάλειμμα και να ασχοληθείς μαζί του;

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Πολλά γυρίζουν στο μυαλό σου σήμερα. Από το να παρατήσεις τη δουλειά σου, μέχρι να επιστρέψεις στην αγκαλιά μιας παλιάς σου αγάπης. Το αν τα πραγματοποιήσεις όμως δεν ξέρουμε, πάντως είσαι πολύ κοντά στο να τα αλλάξεις όλα

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αν και το τελευταίο διάστημα έχεις ανεχτεί πολλά στη δουλειά σου, σήμερα έχεις αποφασίσει να περάσεις στην αντεπίθεση και να τους βάλεις όλους στη θέση τους. Όχι, δεν θα υψώσεις τη φωνή, ούτε θα τσακωθείς, απλά θα αρχίσεις να πουλάς τρέλα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η δουλειά σας είναι στο προσκήνιο και αυτό το διάστημα οι σχέσεις σας με συναδέλφους σας που ήταν προβληματικές θα αρχίσουν να καλυτερεύουν και αυτό θα σας γεμίσει χαρά, αφού πια θα πηγαίνετε με διαφορετική διάθεση στο γραφείο σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αυτό το διάστημα είναι πολύ επικοδομητικό για σένα, αφού θα τελειώσεις προβληματικές σχέσεις και επαγγελματικές εκκρεμότητες και θα προχωρήσεις σε νέα και διαφορετικά πράγματα που θα σε ενθουσιάσουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Τα διαστήματα που νιώθεις να είσαι πιο ερωτική από ποτέ, δεν ξέρουμε γιατί συμβαίνει, αλλά τότε μόνο παίρνεις ρίσκο, διεκδικείς με πάθος όσα θες και συγχωρείς ανθρώπους που οι σχέσεις σας είχαν ψυχρανθεί. Σήμερα είναι μια τέτοια μέρα.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Είναι σχεδόν σίγουρο τις επόμενες μέρες νιώσεις αρκετά ασφαλής και να λήξεις τόσο προσωπικές σχέσεις, όσο και συνεργασίες που μέχρι τώρα ορκιζόσουν πως δεν θα το έκανες ποτέ. Ναι, θες δίπλα σου πια μόνο ανθρώπους που είναι σταθεροί στις απόψεις τους.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα