Προβλέψεις Τρίτη 3 Ιουλίου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

Κριός

Κάποια παλιά τραύματα και πληγές του παρελθόντος σήμερα, είναι σχεδόν σίγουρο πως θα επηρεάσουν αρνητικά την διάθεσή σου κατά την διάρκεια της ημέρας. Υπομονή, θα περάσει κι αυτό!

Ταύρος

Κάποιος φίλος σου θα περάσει δύσκολα σήμερα και θα ζητήσει τη βοήθειά σου. Προσπάθησε να σταθείς στο πλευρό του και να του δώσεις μια λύση που θα τον κάνει να χαλαρώσει.

Δίδυμοι

Σήμερα θα σε απασχολήσουν πολύ κάποια θέματα τα οποία αφορούν την καριέρα σου στο μέλλον. Πόσο ευχαριστημένη

είσαι από τη δουλειά σου; Τι λείπει από τη ζωή σου κ.α.

Καρκίνος

Κάποιο όνειρο που έκανες εδώ και καιρό είναι πολύ πιθανό σήμερα να πλησιάσει στην πραγματοποίησή του. Είτε αυτό αφορά σε μια καλύτερη δουλειά, σε μια αύξηση, ή σε ένα ταξίδι.

Λέων

Κάποια περίεργα και λίγο ενοχλητικά όνειρα σήμερα μπορεί να σου χαλάσουν τη διάθεση και να μην σε αφήσουν να χαρείς ωραίες στιγμές με τους φίλους ή το σύντροφό σου.

Παρθένος

Η επικοινωνία σου με κάποιο άτομο της οικογένειάς σου το οποίο δεν είναι πολύ καλά μπορεί αν σε ρίξει σήμερα. Προσπάθησε να μην εμπλακείς σε καυγά και να μην πεις κάτι που θα μετανιώσεις.

Ζυγός

Μην αγχώνεσαι και μην βιάζεσαι να κάνεις τίποτα. Σε βάθος χρόνου θα επιτύχεις αυτό που θέλεις. Το ξέρεις και εσύ πως όλα τα πράγματα θέλουν το σωστό… timing!

Σκορπιός

Θα χρειαστείς πολύ μεγάλο μέρος πνευματικής ενέργειας σήμερα γιατί θα έχεις πολλά πράγματα να τακτοποιήσεις και στο τέλος θα αισθάνεσαι ένα κουρέλι.

Τοξότης

Κάποιος που δεν περιμένεις με τίποτα μπορεί να σου χτυπήσει σήμερα το κουδούνι. Θα είναι σίγουρα μια επίσκεψη που θα σε χαροποιήσει.

Αιγόκερως

Κάποια άτομα σε κουτσομπολεύουν και λένε πολύ άσχημα πράγματα πίσω από την πλάτη σου. Αυτά θα τα μάθεις σήμερα και θα ζητήσεις εξηγήσεις.

Υδροχόος

Για ένα μεγάλο μέρος της ημέρας σου σήμερα θα ασχοληθείς με ορισμένα θέματα που αφορούν στα οικονομικά σου, που σε ταλαιπωρούν πολύ το τελευταίο διάστημα,

Ιχθύες

Θα νιώθεις λίγο πεσμένη σήμερα αλλά όσο περνάει η μέρα θα είσαι καλύτερα και με περισσότερο χαμόγελο. Κανόνισε μια βραδινή έξοδο με φίλους ή το σύντροφό σου.

Keywords
Τυχαία Θέματα