Προβλέψεις Τρίτη 5 Μαρτίου 2019

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ

Καλό θα είναι να αφήσετε την επιθετικότητα και τα νεύρα για να μην έχετε ρήξεις και τσακωμούς με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Αν συμβεί αυτό, ζητήστε αμέσως συγγνώμη για τη συμπεριφορά σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Δεν γίνεται να περνάει πάντα το δικό σας το ξέρετε αυτό αλλά γιατί θέλετε όλοι να ασχολούνται μαζί σας; Κάντε μια.. μικρή κουβέντα με τον εαυτό σας. Προσοχή στην υγεία σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσέξτε τα οικονομικά σας γιατί τελευταία τα πράγματα δεν πάνε όπως θα θέλατε. Ήρθε η ώρα να φτιάξετε ένα πρόγραμμα αποταμίευσης και να το τηρήσετε αυστηρά

γιατί θα προκύψουν πολλές τρύπες που θα χρειαστεί να κλείσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Κάποια οικογενειακά θέματα θα σας απασχολήσουν σήμερα και θα κάνετε το καλύτερο που μπορείτε για να βρείτε μια λύση εδώ και τώρα. Αν τα βρείτε σκούρα, μη διστάσετε να ζητήσετε τη βοήθεια των αγαπημένων σας φίλων.

ΛΕΩΝ

Τι θα λέγατε αν καταφέρνατε να κάνετε αυτό το ταξίδι με τον σύντροφο σας που εδώ και καιρό περιμένατε; Μάλλον το όνειρο σας θα πραγματοποιηθεί, αφού σύντομα οι συνθήκες θα είναι κατάλληλες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε για πράγματα που δεν σας αφορούν. Κοιτάξτε τον εαυτό σας και προσπαθήστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας αν δεν θέλετε να σας την πει το αφεντικό σας.

ΖΥΓΟΣ

Η μέρα των παρεξηγήσεων είναι η σημερινή. Γι’ αυτό να προσέχετε τη συμπεριφορά σας μέσα στον χώρο της δουλειάς σας και να μην δώσετε καμία αφορμή στο σύντροφό σας να σας κάνει σκηνή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τα νεύρα του συντρόφου σας και την υπομονή του θα δοκιμάσετε σήμερα καθώς οι καθυστερήσεις που θα προκύψουν στο δικό σας πρόγραμμα θα σας κάνουν να αναβάλλετε όλα όσα έχετε κανονίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αν ψάχνετε για δουλειά σύντομα θα έχετε θετικά νέα, αφού μια πρόταση που θα σας γίνει θα σας κάνει ξανά να χαμογελάσετε και να δείτε τα πράγματα από τη θετική τους πλευρά. Προσοχή στην υγεία σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα είναι η μέρα σας όποτε αφήστε τα δεν μπορώ και τα δεν θέλω και βάλτε σε εφαρμογή τους στόχους σας. Θα μείνετε με το στόμα ανοιχτά όταν δείτε πόσο εύκολα θα πραγματοποιηθούν αρκετοί από αυτούς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Δεν μπορείτε κάθε μέρα να είστε μες στην καλή χαρά, έχετε τα προβλήματα σας όπως όλοι. Φροντίστε όμως αυτό να μην φανεί στην δουλειά σας γιατί οι συνέπειες δεν θα είναι και ιδιαίτερα ευχάριστες.

ΙΧΘΥΕΣ

Επικεντρωθείτε στην υγεία σας και κάντε αυτές τις εξετάσεις ρουτίνας που εδώ και καιρό αναβάλλετε. Βρείτε χρόνο για να χαλαρώσετε και να ξεκουραστείτε.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα