Προβλέψεις Τρίτη 6 Μαρτίου

Τι λένε τα άστρα για σήμερα…

ΚΡΙΟΣ(21/3 – 19/4)

Ξαφνικές αλλαγές θα μπορούσαν να συμβούν σήμερα στην αισθηματική σας ζωή. Αν είστε σε σχέση περιμένετε κάποιες εκπληκτικές προτάσεις από το σύντροφό σας. Οι αδέσμευτοι αυτήν την περίοδο, θα μπορούσατε να γνωρίσετε ένα νέο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει.

ΤΑΥΡΟΣ(20/4 – 20/5)

Μπορεί να υπάρχει ένα αδιέξοδο όταν δεν είστε πρόθυμοι να εκφράσετε τα συναισθήματά σας και αυτό σας φοβίζει αλλά δεν κάνετε κάτι για να το αλλάξετε. Μπορεί να σκέφτεστε ότι τα πράγματα θα πάνε ομαλά εάν αφήσετε τις αποφάσεις σας να τις πάρει κάποιος άλλος

αντί για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ(21/5 – 21/6)

Θα πρέπει να αισθάνεστε ιδιαίτερα δημιουργικοί αυτή τη στιγμή. Οι κοινωνικές εκδηλώσεις θα μπορούσαν να σας φέρουν σε επαφή με μερικούς συναρπαστικούς νέους ανθρώπους που θα σας ανοίξουν κάποιους καινούργιους δρόμους που μέχρι τώρα δεν ξέρατε ότι υπήρχαν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ(22/6 – 22/7)

Ένας ή περισσότεροι νέοι άνθρωποι θα μπορούσαν να έρθουν στη ζωή σας σήμερα, ίσως μέσω φίλων ή ομαδικών δραστηριοτήτων που θα σας ενθουσιάσουν και θα ανυπομονείτε να βρεθείτε ξανά μαζί τους. Ναι, η κοινωνικότητά σας χτυπάει κόκκινο.

ΛΕΩΝ(23/7 – 22/8)

Πολλά μηνύματα και τηλεφωνήματα, μερικά με ενδιαφέρουσες ειδήσεις, θα έχετε σήμερα και δεν θα ξέρετε από που να ξεκινήσετε. Θα χρειαστεί λίγος χρόνος για να επεξεργαστείτε όλες τις πληροφορίες και να τις κατανοήσετε πριν πάρετε αποφάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ(23/8 – 22/9)

Προσωπικά ή επαγγελματικά projects ενδέχεται να πάνε λίγο πιο αργά από ό, τι περιμένατε και αυτό θα σας κάνει να αναρωτηθείτε μήπως φταίτε εσείς. Στην πραγματικότητα όμως αποτελεί απλώς μια φυσιολογική καθυστέρηση και παράταση.

ΖΥΓΟΣ(23/9 – 23/10)

Έχετε τη διάθεση για κάποια περιπέτεια, αφήνοντας πίσω σας τη ρουτίνα της καθημερινότητας που τελευταία σας έχει ρουφήξει όλη την ενέργεια. Διασκεδάστε, αλλά προχωρήστε σε ότι αποφασίσετε να κάνετε με προσοχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ(24/10 – 24/11)

Η διαίσθησή σας θα πρέπει να βοηθήσει, αλλά σήμερα είστε πιο διατεθειμένοι να ψάξετε για αξιόπιστα στοιχεία που αφορούν σε πολλές υποθέσεις σας, τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές. Μπορεί να βρείτε αυτό που αναζητάτε σε ένα ασυνήθιστο μέρος και με έναν ασυνήθιστο τρόπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ(25/11 – 21/12)

Νέοι φίλοι, νέες γνώσεις και νέες ευκαιρίες εμφανίζονται, αλλά θα μπορούσατε ακόμα να αισθανθείτε λίγο πιεσμένοι, αφού κάποιες φορές αναρωτιέστε αν μπορείτε να τα διαχειριστείτε όλα αυτά σωστά. Η απάντηση είναι όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ(22/12 – 19/1)

Πολλές προσπάθειες, ενέργεια και ενθουσιασμός που έχετε βάλει σε διάφορα επιχειρηματικά ή προσωπικά σχέδια στο παρελθόν θα μπορούσαν τελικά να πραγματοποιηθούν σήμερα. Μην εκπλαγείτε εάν λάβετε κάποιο απροσδόκητο έπαινο ή αναγνώριση για την εργασία σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ(20/1 – 18/2)

Οι απροσδόκητες επικοινωνίες από ανθρώπους μακριά θα μπορούσαν να ανοίξουν νέες ευκαιρίες όσον αφορά στην καριέρα, την εκπαίδευση, τα ταξίδια ή άλλες εμπειρίες διευρύνσεως. Η σύγχρονη τεχνολογία θα μπορούσε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη αυτή.

ΙΧΘΥΕΣ(19/2 – 20/3)

Θα μπορούσατε να αρχίσετε να έχετε αμφιβολίες σχετικά με τους δικούς σας στόχους που ίσως χρειάζονται πολύ χρόνο για να εκδηλωθούν. Παρόλα αυτά μην τα παρατάτε για κανέναν λόγο.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα