Προβλέψεις Τρίτη 8 Μαΐου 2018

Τι λένε τα άστρα για σήμερα….

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)
Σήμερα θα σου παρουσιαστούν πολλές ευκαιρίες τις οποίες πρέπει να τις πιάσεις από τα μαλλιά. Μην αφήνεις τίποτα στην τύχη τους, προσπάθησε να τα ελέγξεις όλα και όλα θα πάνε καλά.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)
Η μέρα θα είναι ιδιαίτερα ερωτικά για σένα. Κανόνισε ένα ραντεβού με το σύντροφό σου που τελευταία τον έχεις παραμελήσει και πες του όλα όσα δεν του έχεις πει μέχρι τώρα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)
Οι υποχρεώσεις σου είναι πολλές και σε αγχώνουν, όμως σου προτείνουμε να φανείς συνεπείς και να μην τις αφήσεις για το επόμενο

διάστημα. Αν ψάχνεις για τρόπους εκτόνωσης, μήπως ήρθε η ώρα να βάλεις τη γυμναστική στη ζωή σου;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)
Έχεις τελευταία πολλά παράπονα και σου φταίνε όλοι και όλα, από το σύντροφο και τους φίλους σου, μέχρι την οικογένειά και τη δουλειά σου. Δες τα πράγματα λογικά και βρες που φταις εσύ και που όχι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)
Ήρθε η στιγμή να αλλάξεις λίγο τα σχέδιά σου. Μην απογοητεύεσαι όταν κάτι δεν πηγαίνει όπως ήθελες, απλά δώστου χρόνου. Η μέρα θα δοκιμάσει την υπομονή και τις ανοχές σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)
Ένα φίλος θα σε πάρει απόψε τηλέφωνο από τα παλιά και εσύ θα έχεις δίλημμα αν θα πρέπει να τον συναντήσεις ή όχι. Αν νομίζεις πως έχετε να πείτε κάτι, τότε συνάντησέ τον. Διαφορετικά προτίμησε να μείνεις στην ηρεμία του σπιτιού σου.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)
Ήρθε η ώρα να δώσεις μεγάλη προσοχή στα οικονομικά σου, γιατί τελευταία είχες σπαταλήσει πολλά σε αγορές που δεν ήταν καθόλου χρηστικές και συμφέρουσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)
Λίγο σε έχουν ταλαιπωρήσει οι καταστάσεις τις τελευταίες εβδομάδες, όλο κάτι συμβαίνει και πιέζεσαι ή σου χαλάει η διάθεση. Μην μασάς, όμως, καθώς τα πράγματα αρχίζουν να αλλάζουν σιγά σιγά και το φως θα λάμψει στην άκρη του τούνελ.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)
Η πίεση που είχες το τελευταίο διάστημα ήταν μεγάλη και το στρες που ένιωθες ήταν απίστευτο. Σιγά σιγά όμως τα πράγματα θα αρχίσουν να φτιάχνουν και εσύ θα νιώθεις πιο ωραία από ποτέ. Πίστεψέ το!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)
Σήμερα σου προτείνουμε να μην είσαι απόλυτη και να βάλεις λίγο νερό στο κρασί, διαφορετικά θα ξεσπάσουν εντάσεις και διαφωνίες. Άκουσε πρώτα τι έχουν να σου πουν και κατόπιν απάντησε με γνώμονα τη λογική σου.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)
Αρχίζεις να χαμογελάς και η διάθεσή σου γίνεται καλύτερη. Τα οικογενειακά θέματα που σε απασχολούσαν έχουν πια διευθετηθεί και έχεις βρει ξανά την ηρεμία σου και το απίστευτο χιούμορ σου που τους κάνεις όλους να ξεσπούν σε δυνατά γέλια.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)
Σήμερα σε συμβουλεύουμε να αφήσεις τους προβληματισμούς να σου χαλάσουν τη διάθεση και να σε πάρουν από κάτω. Κανόνισε το απόγευμα να δεις τους φίλους σου και να περάσεις καλά.

Καλημέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα