Ψάχνετε το ιδανικό κονσίλερ; Δείτε ποιο είναι σύμφωνα με τον make up artist της Meghan Markle!

Ο Daniel Martin, είναι ένα από τους διασημότερους make up artists κι εκείνος που δημιούργησε το μακιγιάζ της Meghan Markle την ημέρα του γάμου της με τον Harry. Όσο εκείνη ζούσε στη Μεγάλη Βρετανία ο Martin φρόντιζε τα περισσότερα looks της, στις δημόσιες εμφανίσεις της.

Παράλληλα της έδωσε πολύτιμες συμβουλές μιας και η Markle θέλει να περιποιείται μόνη της την επιδερμίδα της και ως πρώην ηθοποιός ξέρει πως να χαρίσει στο πρόσωπο της την απαραίτητη λάμψη.

Ο Martin είναι πολύ δραστήριος στα social ενώ έχει δώσει αρκετές συνεντεύξεις αποκαλύπτοντας αρκετές λεπτομέρειες

τόσο για το μακιγιάζ της διάσημης πελάτισσάς του, όσο και για τα αγαπημένα του προϊόντα.

Και τώρα μαρτυρά το προϊόν που έχει πάντα μαζί του αφού είναι το μοναδικό που μπορεί με μία κίνηση να καλύψει μικρές ατέλειες και να φωτίσει σημεία-κλειδιά  του προσώπου.

“Κάθε φορά που δημιουργώ ένα μακιγιάζ το βασικό μου ζητούμενο είναι η λάμψη. Η φυσική λάμψη που δείχνει πως έρχεται εκ των έσω. Θέλω να τονίζω το πρόσωπο με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και αυτός είναι ο λόγος που χρησιμοποιώ φόρμουλες ανάλαφρες που μπορούν όμως να καλύψουν τυχόν ατέλειες. Ειδικά όταν πρόκειται για εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί” λέει ο Martin.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις 19 Ιαν, 2020 στις 4:52 μμ PST

Το προϊόν που τον βοηθά είναι το Dior Forever Skin Correct Concealer.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Dior Makeup (@diormakeup) στις 20 Ιαν, 2020 στις 12:24 μμ PST

“Αυτό, κατά τη γνώμη μου είναι το καλύτερο 2 σε 1 προϊόν που ταιριάζει σε όλους τους τύπους δέρματος. Αν και είναι κονσίλερ εγώ το χρησιμοποιώ και ως φον ντε τεν αφού προσφέρει αποτέλεσμα που διαρκεί για ώρες. Χαρίζει ματ φινίρισμα, εξαφανίζει κοκκινίλες, γυαλάδες και σημάδια σε διάφορα σημεία του προσώπου και όχι μόνο στα μάτια”, εξηγεί ο make up artist.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniel Martin (@danielmartin) στις 30 Μάρ, 2019 στις 8:25 πμ PDT

Είναι κατάλληλο ακόμη κι αν αγαπάτε το no makeup make up look, θα προσθέσουμε εμείς. “Και ιδανικό για όσες γυναίκες θέλουν να διορθώνουν τον τόνο της επιδερμίδας τους χωρίς να φαίνεται πως φορούν make up” καταλήγει ο Dianel Martin.

Διαβάστε ακόμη:

DIY: Τα χτενίσματα που θα υιοθετήσετε το τριήμερο που έρχεται είναι τέλεια (video)

Δείτε τον πιο απλό τρόπο να κάνετε τα χείλη σας να δείχνουν πλούσια (video)

Keywords
Τυχαία Θέματα