Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/-10/1

Αυτές είναι οι εμφανίσεις της Φαίης μας την εβδομάδα που μας πέρασε στο Πρω1νού. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο.

Δευτέρα 6/10

Σήμερα που έχει απίστευτο κρύο -βρισκόμαστε άλλωστε στην καρδιά του Χειμώνα και ο Ηφαιστίωνας είναι εδώ- η πιο σωστή, χρηστική, έξυπνη και stylish λύση είναι να δώσετε πρωταγωνιστικό ρόλο στην εμφάνισή σας σε ένα πουλόβερ. Πρόκειται για το αγαπημένο ρούχο αυτή την εποχή όλων των fashionistas που

το επιλέγουν τόσο για τις πρωινές εμφανίσεις τους όσο και για τις βραδινές -αν είναι μακρύ και oversized προσθέστε μια ζώνη και φορέστε το ως φόρεμα μαζί με τα ψηλοτάκουνά σας ή τα biker boots σας. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πρώτη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα μάλλινο πουλόβερ διακοσμημένο με στρας και πέρλες και ένα γκρι skinny jean παντελόνι. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα μποτάκια, Haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους και ο Στέφανος Βασιλάκης τα ανάλαφρα κυματιστά μαλλιά της με τη βαθιά χωρίστρα στο πλάι.

Τρίτη 7/10

Η ολόσωμη φόρμα ή αλλιώς το jumpsuit είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα κομμάτι που όλες σας θα πρέπει να έχετε στην γκαρνταρόμπα σας αφού μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί σχεδόν με όλα τα αξεσουάρ σας. Στην αγορά θα βρείτε πολλές σε διάφορα μήκη και κοψίματα που θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών από εσάς. Αν θέλετε να προσθέσετε άλλη μια στη συλλογή σας, ήρθε η κατάλληλη στιγμή να το κάνετε αφού σε λίγες ημέρες αρχίζουν οι εκπτώσεις! Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, τη δεύτερη ημέρα αυτής της καινούργιας εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με μια ολόσωμη φόρμα από την εταιρεία Desiree Fashion, μαύρη με πέτα και διακοσμητικά κουμπιά. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να την διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι μαύρες ψηλοτάκουνες σουέντ γόβες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο μαύρο eyliner και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της τα οποία έπιασε σε μια μισή αλογοουρά, με όγκο στην κορυφή και ατημέλητες τούφες, ένα χτένισμα που μας φέρνει αυτόματα στο μυαλό τη Brigitte Bardot.

Τετάρτη 8/10

Σήμερα θα σας μιλήσουμε για το ζιβάγκο, το ιδιαίτερα δημοφιλές κομμάτι του Χειμώνα που εκτός από stylish είναι και ζεστό, πρακτικό, συνδυάζεται σχεδόν με όλα τα ρούχα σας και τα αξεσουάρ και σας προφυλάσσει από το κρύο. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα κάμελ σύνολο από την εταιρεία μόδας BSB που αποτελείται από ένα ζιβάγκο, μια ζώνη και ένα κολάν. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι καφέ σουέντ μποτάκια UGG από τα καταστήματα Haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το κατακόκκινο κραγιόν της που είναι το Korres Morello Matte Lipstick 53 Sweet Chili και ο Στέφανος Βασιλάκης τα μαλλιά της, πιάνοντάς τα σε ένα ψηλό pony tail.

Πέμπτη 9/10

Τα εφαρμοστά midi φορέματα είναι από τα πιο θηλυκά ρούχα της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και δικαιολογημένα αφού ταιριάζουν σε όλους σχεδόν τους σωματότυπους, αναδεικνύουν τις καμπύλες με τον ωραιότερο τρόπο, μπορούν να φορεθούν από το πρωί έως το βράδυ και ταιριάζουν με τα περισσότερα αξεσουάρ σας. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Zini, midi, ελαστικό με τους ώμους έξω με ασορτί ζώνη. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνες γόβες, Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το φούξια -μοβ κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της με τη χωρίστρα στο πλάι και τον όγκο.

Παρασκευή 10/10

Σας έχουμε μιλήσει πολλές φορές για το μαύρο φόρεμα που θα πρέπει να έχετε όλες στην γκαρνταρόμπα σας, αφού είναι το πιο διαχρονικό κομμάτι και μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις. Σε αυτό έδωσε σήμερα ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Access Fashion, μαύρο με φερμουάρ και ζώνη. Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό και να το διεκδικήσετε -που ξέρετε, μπορεί να είστε εσείς η τυχερή- το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κλικάρετε ΕΔΩ. Καλή επιτυχία σε όλες! Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή της Ειρήνης Βάσσου, της στυλίστριας της Φαίης μας, ολοκληρώθηκε με ένα ζευγάρι σουέντ over the knee μπότες, Dukas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που ήταν σε γήινους τόνους με την παράσταση να κλέβει το έντονο φούξια -μοβ κραγιόν της και ο Στέφανος Βασιλάκης τα κυματιστά μαλλιά της τα οποία έπιασε σε μισή αλογοουρά, με ανέμελες τούφες δεξιά και αριστερά από το πρόσωπό της.

Keywords
Τυχαία Θέματα