Ψήφισε την αγαπημένη σου εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 6/4-10/5

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της και εμείς συγκεντρώσαμε όλες τις εμφανίσεις της Φαίης μας από το Πρω1νό. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου, επιβραβεύοντάς την με τη θετική σου ψήφο -Να σε ενημερώσουμε πως δεν ανεβάσαμε Look of the day στις 8/5 επειδή ο Δημήτρης Ουγγαρέζος περιέλουσε τη Φαίη μας με σοκολάτα.

Δευτέρα 6/5

Το πουά είναι χωρίς καμία αμφιβολία ένα από τα ωραιότερα, διαχρονικά και θηλυκά prints που υπάρχουν στο

χώρο της μόδα -γι’ αυτό και άλλωστε οι σχεδιαστές του δίνουν συχνά πρωταγωνιστικό ρόλο στις συλλογές τους. Μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ, σε όλες τις περιστάσεις και εποχές. Οι πιο τολμηρές μπορείτε να κάνετε ένα total πουά look, ενώ οι υπόλοιπες φορέστε μόνο ένα κομμάτι και συνδυάστε το με μονόχρωμα αξεσουάρ. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την tτρίτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία μόδας BSB, μίνι, girly, κρουαζέ, μαύρο με λευκό πουά και βολάν στο τελείωμά του -τόσο στη φούστα, όσο και στα μανίκια του. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με λευκές πέρλες στο λαιμό, Antica Murrina και ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα booties πέδιλα με χιαστί λάστιχα, σε φούξια καστόρι, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, τις γυαλάδες με το Gold Wave Highlighter, No 2 της Kiko Milano, το ρουζ Illuminating Bronzing Powder, Antigua 2 της Bobbi Brown και στα χείλη το Art Stick, Crayon Rouge a Levres, Electric Pink, επίσης της Bobbi Brown. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ανάλαφρα, κυματιστά μαλλιά με χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Τρίτη 7/5

Το lbd -little black dress- ή αλλιώς το μικρό μαύρο φόρεμα είναι το κορυφαίο κομμάτι της μόδας ever και όλες σας θα πρέπει να το έχετε στην γκαρνταρόμπα σας. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, σε όλες τις περιστάσεις και τις εποχές και να συνδυαστεί με τα περισσότερα αξεσουάρ σας, ανάλογα κάθε φορά το look που θέλετε να πετύχετε. Διαχρονικό, κομψό και απόλυτα θηλυκό, μια ιδέα της Coco Channel που μέχρι σήμερα δεν βρέθηκε κάτι να το επισκιάσει. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την δεύτερη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από τo brand Yvonne Bosnjak, μαύρο, μίνι, off the shoulder με βολάν από δαντέλες στο μπούστο και στο τελείωμα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με χρυσούς κρίκους από προσωπική συλλογή, χρυσά και ασημένια μεταλλικά βραχιόλια Funky Jewel στη Γλυφάδα και ένα ζευγάρι μαύρες γόβες με δεσίματα, ψηλοτάκουνες και μυτερές, Maria Kotsona Shoes. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Demi Whispies Studio Effects της Ardell, τις σκιές, το ρουζ και το κραγιόν από την παλέτα The Balm Voyage Vol. II της εταιρείας Make Me Up Cosmetics και τις γυαλάδες με το Highlighting Powder, Pink Glow της Bobbi Brown, Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μαλλιά μισά πάνω μισά κάτω, ένα χτένισμα που μας φέρνει αμέσως στο μυαλό την Brigitte Bardot, ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Πέμπτη 9/5

Το σεμιζιέ φόρεμα, ή αλλιώς το πουκαμισοφόρεμα είναι το απόλυτο trend της Άνοιξης και του Καλοκαιριού. Αέρινο, απλό αλλά τόσο εντυπωσιακό, μπορεί να φορεθεί από το πρωί έως το βράδυ σε όλες τις περιστάσεις και αν συνδυαστεί με τα περισσότερα αξεσουάρ σας. Κατάλληλο τόσο για την πόλη, όσο και για το νησί -ναι, ξέρουμε πως έχετε αρχίσει να ονειρεύεστε από τώρα τις διακοπές σας, όπως εξάλλου και εμείς. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την τέταρτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα φόρεμα από την εταιρεία Desiree Fashion, μακρύ, κοντομάνικο σεμιζιέ, σε μπεζ χρώμα με αχνές λευκές ρίγες. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με χρυσούς κρίκους και φαρδιά ζώνη στη μέση, snake print σε μπεζ και μαύρο και τα δύο προσωπική συλλογή και ένα ζευγάρι μπεζ δερμάτινα wester booties από την Mark Milan. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε σήμερα με πρωταγωνιστές τις βλεφαρίδες Whispies Fauxmink της Ardell και προϊόντα της εταιρείας Urban Decay. Ας τα δούμε αναλυτικά: Το Eyeshadow Primer Potion για να παραμένουν οι σκιές σταθερές, τις σκιές και το ρουζ από την παλέτα Naked Reloaded, το κραγιόν First Sin και τέλος το Setting Spray All Nighter που κρατάει αναλλοίωτο το make up. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε δυο boho braids που καταλήγουν σε μια πλεξίδα , ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς -ειδικά τώρα που η θερμοκρασία ανεβαίνει, είναι πιο hot από ποτέ.

Παρασκευή 10/5

To λευκό πουκάμισο είναι ακριβώς σαν το lbd -little black dress- το μικρό μαύρο φόρεμα δηλαδή. Ένα σούπερ διαχρονικό ρούχο, ή αλλιώς ένα κομμάτι επένδυση και γι’ αυτό το λόγο πρέπει να υπάρχει σε κάθε γυναικεία γκαρνταρόμπα. Σας συμβουλεύουμε να έχετε ένα σε πολύ καλή ποιότητα υφάσματος ώστε το κλασικό του στυλ να συμβαδίζει αρμονικά με την ποιότητά του. Μπορεί να φορεθεί όλες τις ώρες, σε όλες τις περιστάσεις και να συνδυαστεί με όλα σχεδόν τα ρούχα και τα αξεσουάρ σας. Σε αυτό έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης η Φαίη μας για την εμφάνισή στο Πρω1νό, την πέμπτη ημέρα αυτής της εβδομάδας. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό του ΑΝΤ1 με ένα σύνολο από την εταιρεία Zini που αποτελείται από ένα λευκό πουκάμισο με athleisure στοιχεία δεμένο στη μέση και μανσέτες με σούρες και μια midi φούστα σε Α γραμμή με ασημένια παγιέτε και δαντέλα. Το look της που έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με γυαλιά ηλίου Polaroid, ένα ζευγάρι μαύρα καστόρινα ψηλοτάκουνα πέδιλα με διακοσμητικά διάφανα κρύσταλλα, haralas. Η Γωγώ Νικηφοράκη επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας που έγινε όλο με προϊόντα της εταιρείας Bobbi Brown. Τέλος ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε ίσια μαλλιά με ανάλαφρες άκρες και χωρίστρα στη μέση, ένα χτένισμα που ταιριάζει όλες τις ώρες και σε όλες τις περιστάσεις και σας προτείνουμε να το υιοθετήσετε κι εσείς.

Keywords
εμφάνιση, εμφάνιση, bobbi brown, το νησι, σοκολατα, ΑΝΤ1, εταιρεία, bsb, studio, wave, milano, art, stick, rouge, pink, black, coco, channel, funky, jewel, shoes, voyage, fashion, μπεζ, snake, print, milan, urban, reloaded, boho, στυλ, midi, παγκόσμια ημέρα της γυναίκας 2012, Πρώτη ημέρα του Καλοκαιριού, στρατος, Καλή Χρονιά, τελος του κοσμου, ξανα, βραχιολια, αξεσουαρ, γοβες, γυαλια ηλιου, μοδα, νησι, ρουχα, bsb, shoes, urban, ασημενια, βλεφαριδες, βραδυ, γυαλια, γλυφαδα, γωγω, δερματινα, εγινε, υπαρχει, εβδομαδα, εποχες, εταιρεία, ζωνη, ιδεα, θηλυκα, ισια μαλλια, λαστιχα, λογο, μαυρο, μακιγιαζ, μαλλια, μινι, μικρο, μπορειτε, μυαλο, παντα, ουγγαρεζος, πεδιλα, πεμπτη, ποιοτητα, υπογραφη, πρωταγωνιστες, πρωι, ρολο, συγκεκριμενα, στυλ, στυλιστα, σουπερ, φουξια, φορα, χειλη, χιαστι, χρωμα, ψηλοτακουνα, ωρες, art, black, bobbi brown, boho, channel, coco, δημητρης, εμφανισεις, fashion, funky, jewel, κομματι, λευκο, μπεζ, midi, milan, milano, pink, print, wave, reloaded, rouge, studio, snake, θερμοκρασια, voyage, ζευγαρι, stick
Τυχαία Θέματα