Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10 -12/4

3 ημέρες στο Πρω1νό, 3 διαφορετικές εμφανίσεις της Φαίης μας -να σε ενημερώσουμε πώς η εκπομπή δεν βγήκε στον αέρα Μεγάλη Πέμπτη και Μεγέλη Παρασκευή. Ποια ξεχώρισες; Δες τις όλες ξανά αναλυτικά και κατόπιν αποφάσισε ποια είναι η αγαπημένη σου αυτής της εβδομάδας;

Δευτέρα 10/4

Το ανέμελο mood της Άνοιξης και του Καλοκαιριού αποτυπώνεται όπως είναι λογικό και επόμενο και στις προτάσεις της μόδας, με ρούχα και αξεσουάρ γεμάτα με τα εντυπωσιακά και χαριτωμένα prints των εξωτικών φλαμίνγκο. Η… μανία αυτή απευθύνεται

σε όλες, ακόμα και σε εσάς που δεν είστε τόσο τολμηρές να υιοθετήσετε φωτεινά χρώματα. Τι καλύτερο λοιπόν από το να επιλέξετε π.χ. μια μαύρη μπλούζα με μικρά φλαμίνγκος, σε αυτό το τέλειο ροζ τους που αποπνέει μια retro και μοντέρνα διάθεση. Η Φαίη μας εμφανίστηκε την πρώτη ημέρα της Μεγάλης Εβδομάδας στο Πρω1νό με ένα girly φόρεμα, μαύρο με άσπρα φλαμίνγκος από την εταιρεία BSB. Το look της που επιμελήθηκε ο Βαγγέλης Ζάχος, ολοκληρώθηκε με μωβ πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze. O Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της στο οποίο πρωταγωνιστούσαν τα έντονα μάτια και τα ματ χείλη και έγινε με προιόντα της συλλεκτικής σειράς, James Kaliardos for MAC. Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε μαλλιά με όγκο και ανάλαφρες άκρες.

Τρίτη 11/4

Ξέρουμε πόσο πολύ σας αρέσει το playsuit, η κοντή δηλαδή ολόσωμη φόρμα που αφήνει ακάλυπτα τα πόδια και αναδεικνύει με τον καλύτερο τρόπο το σώμα και τις καμπύλες σας. Ένα κομμάτι βολικό, άνετο, που ταιριάζει σε όλες σας και φοριέται σε όλες τις περιστάσεις, από τις πιο απλές και καθημερινές, μέχρι τις πιο επίσημες. Η Φαίη μας έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης σε αυτό, για τη σημερινή εμφάνισή της στο Πρω1νό. Συγκεκριμένα καλημέρισε το τηλεοπτικό κοινό με ένα γκρι playsuit σε στυλ tuxedo από το label Frnch της εταιρείας 2803 Fashion Loft. Το look της Φαίης μας ολοκληρώθηκε με μαύρα booties Dukas και ρολόι Breeze και έφερε όπως πάντα την υπογραφή του Βαγγέλη Ζάχου, του προσωπικού της στυλίστα. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με πρωταγωνιστικά στοιχεία τα light γκρι metallic smokey μάτια με σκιές από τη σειρά kabuki της MAC και lip gloss από τη συνεργασία του James Kaliardos με special edition καλλυντικά για την ίδια εταιρεία. Ο Δημήτρης Στράτος της έφτιαξε σπαστά μαλλιά.

Τετάρτη 12/4

Η Φαίη μας εμφανίστηκε σήμερα, Μεγάλη Τετάρτη στο Πρω1νό με τον πιο ωραίο, εντυπωσιακό, κλασικό και ακαταμάχητο συνδυασμό του λευκού με το μαύρο -ξέρουμε πώς τον αγαπάτε όλες σας και πάντα τον επιλέγετε. Συγκεκριμένα φόρεσε μαύρο cropped πουκάμισο μαζί με λευκή 3/4 παντελόνα και τα δύο από την εταιρεία Zini. Το look της που έγινε όπως πάντα από τον Βαγγέλη Ζάχο, τον προσωπικό της στυλίστα, ολοκληρώθηκε με μαύρα ψηλοτάκουνα πέδιλα Mark Milan και ρολόι Breeze. Ο Γιάννης Σίσκος επιμελήθηκε το μακιγιάζ της Φαίης μας με τις λάμψες στα μήλα, χρησιμοποιώντας μωβ μεταλλική υγρή σκιά Kabuki της MAC και baby pink lipstick, το pk 430 Shiseido. Τέλος, ο Δημήτρης Στράτος της έκανε ένα ponytail, το πιο ωραίο απλό και εντυπωσιακό χτένισμα που ταιριάζει σε όλες τις εμφανίσεις σας, καθημερινές και επίσημες.

Μια ματιά ακόμα: Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 3-7/4

The post Ψήφισε την top εμφάνιση της Φαίης στο Πρω1νό 10 -12/4 appeared first on Fay's book.

Keywords
Τυχαία Θέματα