Ραγίζει καρδιές το μήνυμα προς τη Βικτώρια Καρύδα: «Κουράγιο σε αυτή τη γυναίκα που έχασε τον άνδρα της…»

Σαν βόμβα έσκασε το βράδυ της Τετάρτης 31 Οκτωβρίου η είδηση της εν ψυχρώ δολοφονίας του 46χρονου επιχειρηματία Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας. Όπως έγινε ήδη γνωστό πρόκειται για τον σύζυγο του εντυπωσιακής Βικτώριας Καρύδα, η οποία το τελευταίο διάστημα συμμετείχε στο ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΙ, My Style Rocks.

Η ίδια την ώρα του εγκλήματος βρισκόταν σε fashion show γνωστού οίκου

μόδας και έκανε πασαρέλα. Το μοντέλο ενημερώθηκε για το γεγονός από κοντινούς της ανθρώπους, οι οποίοι έσπευσαν στην επίδειξη μόδας. Από την στιγμή που έμαθε για τη δυσάρεστη εξέλιξη βρίσκεται σε κατάσταση σοκ.

Όπως σας ενημερώσαμε από χθες, τα γυρίσματα του My Style Rocks, είναι μαγνητοσκοπημένα μέχρι το αποψινό gala και έτσι ο τηλεοπτικός σταθμό ΣΚΑΙ, κατά την διάρκεια της προβολής του show προέβαλε κρόουλ το οποίο έγραφε: «Τα γυρίσματα του σημερινού επεισοδίου πραγματοποιήθηκαν πριν από δύο εβδομάδες».

Μάλιστα, το απόγευμα της Πέμπτης κατέβασε τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ενώ πολλές συμπαίκτριες της από το ριάλιτι μόδας, θέλησαν να κάνουν αναρτήσεις ζητώντας από τον κόσμο να σεβαστεί τον πόνο της.

Μια από αυτές είναι και η Τζούλια Κόλλια, η οποία έγραψε: «Κουράγιο στη γυναίκα αυτή που έχασε τον άνδρα της και στα δύο τους παιδάκια που έχασαν το πατέρα τους! Σεβαστείτε το πόνο, μόνο αυτό!».

Δείτε το σχετικό insta-story:

Δείτε ακόμη: Η Αραβανή μιλάει για τη σχέση της με τον Οικονομόπουλο: Ο γάμος και το ενδεχόμενο να γίνει μητέρα!

Keywords
Τυχαία Θέματα