Σάντρα Βουτσά για Θεανώ Παπασπύρου: «Σκέφτομαι σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό»

Η Σάντρα Βουτσά παραχώρησε συνέντευξη στο “Πρω1νό” και στη δημοσιογράφο Μαίρη Αρώνη και μίλησε για τους πίνακες που έχει αφήσει στις κόρες του ο Κώστας Βουτσάς κι όμως έχει στην κατοχή της η δεύτερη σύζυγός του, Θεανώ Παπασπύρου. 

Συγκεκριμένα, κατηγόρησε την Θεανώ Παπασπύρου πως δεν σέβεται την επιθυμία του ηθοποιού, η οποία ήταν οι πίνακες να περάσουν στα χέρια των κόρων του.

Δείτε ΕΔΩ όλα όσα είπε. 

Λίγο μετά την προβολή της συνέντευξης, η Θεανώ Παπασπύρου σε επικοινωνία που είχε με την πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, έδωσε τη δική της απάντηση στη Σάντρα Βουτσά. 

«Η Σάντρα Βουτσά

έχει αποποιηθεί την περιουσία του πατέρα της και ότι μέχρι και τελευταία στιγμή η ίδια, η Θεανώ Παπασπύρου, ήταν δίπλα στον Κώστα Βουτσά σαν πρώην σύζυγός του και μητέρα των παιδιών του και είχαν μια πάρα πολύ καλή σχέση. Ήταν αγαπημένοι», είπε η Φαίη. 

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό απόσπασμα.

Η συγκεκριμένη δήλωση εξόργισε τη Σάντρα Βουτσά, καθώς τόνισε πως πρόκειται για προσωπικά δεδομένα, ενώ σήμερα (18/4)  δήλωσε μέσω τηλεφωνικής σύνδεσης στην Ναταλία Γερμανού πως σκέφτεται πολύ σοβαρά πλέον να κινηθεί νομικά.

«Από εδώ και πέρα σκέφτομαι πάρα πολύ σοβαρά να ακολουθήσω τη νομική οδό, διότι η κυρία Παπασπύρου άνοιξε μια πόρτα πολύ δύσκολη, λέγοντας προσωπικά μου δεδομένα δημόσια. Εγώ δεν θα πω αν ισχύει ή δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Σε ένα δικαστήριο μπορούν να ειπωθούν πολλές αλήθειες. Οπότε, νομίζω ότι προς τα εκεί προχωρώ πλέον, έχω μιλήσει και με τον δικηγόρο μου, τον κύριο Καπερνάρο, μέχρι εδώ μπορώ να πω», είπε μεταξύ άλλων.

Δείτε όσα είπε στην εκπομπή “Καλύτερα δε γίνεται”:

Διαβάστε ακόμα:

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης μάς συστήνει το σκυλάκι που υιοθέτησε -Οι φωτογραφίες από το πρωθυπουργικό γραφείο!

Ναταλία Γερμανού: «Μετάνιωσα γι’ αυτό που είπα για τον Θάνο Καλλίρη περί απιστίας – Ήμουν σκληρή»

«Όταν είδα το πρώτο επεισόδιο του Survivor, είπα ευτυχώς που το απέρριψα»

Keywords
Τυχαία Θέματα