Σήμερα θα αντιγράψετε το no makeup makeup look της Jessica Alba (video)

Είναι ακόμη καλοκαίρι και θέλετε το μακιγιάζ σας να είναι ανάλαφρο και απλό. Αυτό φυσικά σημαίνει ένα πράγμα: No make up make up look. Τη μεγαλύτερη τάση των τελευταίων χρόνων. Εκείνο που υιοθέτησε η Meghan Markle στο γάμος της και δημιούργησε μια νέα “σχολή”. Είναι μεν απλό αλλά οι ειδικοί επιμένουν πως πρέπει να ακολουθήσετε μερικά συγκεκριμένα βήματα ώστε να φαίνεστε

μεν δροσερή και χωρίς μακιγιάζ αλλά όχι άτονη σαν να έχετε μόλις ξυπνήσει.

Μία από τις stars που το αγαπάει πολύ και το δημιουργεί μόνη της είναι η Jessica Alba. H γλυκιά και πολύ συμπαθητική Jessica δεν θέλει να υιοθετεί δυνατά και εξεζητημένα make up looks ακόμη κι αν πρόκειται να πατήσει το κόκκινο χαλί. Ίσως το πιο έντονο χρώμα που επιλέγει στις επίσημες εμφανίσεις της είναι το κόκκινο κι αυτό στα χείλη

Σε όλες τις άλλες περιπτώσεις θέλει ένα φυσικό και λαμπερό αποτέλεσμα. Και μάλιστα χωρίς τη βοήθεια του προσωπικού της make up artist. Το πετυχαίνει μόνη της στο σπίτι χρησιμοποιώντας τα αγαπημένα της προϊόντα. Η Alba μάλιστα αποφάσισε να μοιραστεί τον τρόπο που δημιουργεί το no make up make up look με όλες τις θαυμάστριες της. Και αυτός είναι ο λόγος που γύρισε ένα video όπου αποκαλύπτει όλα τα βήματα που ακολουθεί.

Αν τώρα κι εσείς έχετε προσπαθήσει να αποκτήσετε μόνες το συγκεκριμένο μακιγιάζ αλλά δεν τα έχετε καταφέρει και πολύ καλά δεν έχετε παρά να αφιερώσετε μερικά λεπτά στην Jessica που σας εξηγεί τι πρέπει να κάνετε πολύ απλά και ωραία.

Όπως θα δείτε και στο video που ακολουθεί είναι πολύ εύκολο αφού δεν χρειάζεται καν να βρίσκεστε στο μπάνιο σας. Η ίδια κρατά ένα μικρό καθρεφτάκι και απλώνει τα προϊόντα γρήγορα και πανεύκολα.

Το αποτέλεσμα είναι στ’ αλήθεια εντυπωσιακό μιας και χωρίς υπερβολές και έντονες αποχρώσεις το πρόσωπο αποκτά μια απίστευτη ζωντάνια και δροσερή όψη.

Διαβάστε ακόμη:

Και η Britney Spears έβαψε τα μαλλιά της κι έγινε αγνώριστη

Λίγο πριν επιστρέψουν τα μικρά σας στο σχολείο πρέπει να αποκτήσουν τα ωραιότερα προϊόντα μπάνιου

Keywords
Τυχαία Θέματα