Σοφία Παυλίδου: Αγωγή «βόμβα» εναντίον του Μάνου Παπαγιάννη -Το ποσό που ζητάει η ηθοποιός

Η δικαστική διαμάχη της Σοφίας Παυλίδου με τον Μάνο Παπαγιάννη ολοκληρώθηκε στις 14/11/22, με τον ηθοποιό να κρίνεται ένοχος για το αδίκημα της απλής σωματικής βλάβης και να του επιβάλλεται ποινή φυλάκισης τεσσάρων μηνών με αναστολή.

Επτά μήνες περίπου αργότερα, σύμφωνα με το «Πρωινό μας» οι δύο ηθοποιοί αναμένεται να βρεθούν ξανά αντιμέτωποι στις δικαστικές αίθουσες, αφού όπως μετέφερε ο Άγγελος Βουράκης η Σοφία Παυλίδου κατέθεσε αγωγή αποζημίωσης για ηθική βλάβη κατά του ηθοποιού, στην οποία του ζητά το ποσό των 80.000 ευρώ.

«Φυσικά. Θα πω

κάτι που μπορεί να ακουστεί περίεργο, αλλά πια αισθάνομαι ευγνώμων που μου συνέβη αυτό το πράγμα γιατί κατάφερα και εγώ να ελευθερωθώ από στερεότυπα που κουβαλούσα. Όντας η ίδια στο θέατρο τα τελευταία 25 χρόνια, κάπως μου είχε περαστεί πως αυτά τα πράγματα δεν πρέπει να βγαίνουν προς τα έξω.

Μεγαλύτεροι συνάδελφοι από εμένα μου έλεγαν, “μη δώσεις διάσταση σε ότι έγινε. Και εμένα με χαστούκιζε εκείνος ή ο άλλος”. Αν το είχα κρατήσει μέσα μου, όμως, θα ήμουν πολύ θλιμμένη. Έκανα αυτό που οφείλει να κάνει κάθε άνθρωπος όταν ο άλλος έχει παραβατική συμπεριφορά απέναντι του», είχε δηλώσει πρόσφατα η ηθοποιός μετά την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ παράλληλα είχε εξομολογηθεί στο περιοδικό ΟΚ! ότι έχει συγχωρήσει τον Μάνο Παπαγιάννη.

Διαβάστε ακόμα:

Μαύρο Ρόδο: Ο Πέτρος ψάχνει απεγνωσμένα την Ελισάβετ αλλά είναι άφαντη

Survivor All Star: Τρεις είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Στέφανος Τσιτσιπάς: Σκύλος της οικογένειάς του δάγκωσε ανήλικο στη Βουλιαγμένη

Keywords
Τυχαία Θέματα