Σοκαρισμένη η Σοφία Φυρού: Οι πρώτες δηλώσεις για το τροχαίο με τον Ηλία Βρεττό

Το πρωί της Καθαράς Δευτέρας, ο Ηλίας Βρεττός και η – φερόμενη ως σύντροφος του – Σοφία Φυρού είχαν ένα σφοδρό τροχαίο ατύχημα, το οποίο τους έστειλε στο νοσοκομείο.

Ένα φορτηγάκι τους “έκοψε” τον δρόμο, με αποτέλεσμα η 26χρονη που οδηγούσε το αμάξι να βγει εκτός πορείας και να “πέσουν” πάνω σε ένα δέντρο. Το αυτοκίνητο διαλύθηκε, ενώ η πυροσβεστική χρειάστηκε περίπου 45 λεπτά για τον απεγκλωβισμό τους. Οι δύο τους μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γενικό Κρατικό

Νίκαιας με σοβαρά τραύματα.

Ο Ηλίας Βρεττός φέρει πολλαπλές κακώσεις, γι’ αυτό και αναμένεται να χειρουργηθεί άμεσα. η Σοφία Φυρού, η οποία βρίσκεται σε άλλη κλινική, σοκαρισμένη μίλησε για την κατάσταση της στο youweekly,gr και ζήτησε να της δοθεί χρόνος. Χαρακτηριστικά, ανέφερε: «Παιδιά σας παρακαλώ πολύ σεβαστείτε το σοκ που έχω υποστεί ακόμη δεν έχω καταλάβει τι έχει συμβεί όλα έγιναν σε κλάσματα του δευτερολέπτου! Προσπαθούσε να αποφύγω το συγκεκριμένο φορτηγάκι που μας έκλεισε τον δρόμο και όλα έγιναν μετά πολύ γρήγορα! Δεν θέλω να μιλήσω άλλο, όταν μπορέσω και συνέλθω ειλικρινά σας μιλάω θα σας πω τα πάντα! Προς το παρόν σας παρακαλώ σεβαστείτε και εμένα και τη οικογένεια μου που περάσαμε ένα δράμα! Ευτυχώς ο Θεός μας φύλαξε και δεν χάσαμε τη ζωή μας! Εγώ χτύπησα στο πρόσωπο και στα πλευρά αλλά Δόξα τω Θεό δεν είναι κάτι μοιραίο»!.

Διαβάστε ακόμη:

Ήβη Αδάμου-Μιχάλης Κουινέλης: Πέταξαν μαζί τον χαρταετό την Καθαρά Δευτέρα

Χρήστος Φερεντίνος: Η δημόσια απάντησή του για τις καταγγελίες παικτών του Deal

Keywords
Τυχαία Θέματα