“Στο Power of Love έγιναν πολλά πίσω από τις κάμερες! Οι συνθήκες εκεί πέρα…”

Συνέντευξη στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not” παραχώρησε ο Φίλιππος Αρβανίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συμμετοχή του στο Power of Love. Αποκάλυψε πως πίσω από τις κάμερες έγιναν πολλά, τα οποία δεν θα γίνουν γνωστά ποτέ. Μάλιστα, ανακοίνωσε για πρώτη φορά πως τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στα “Διλήμματα” της Κατερίνας Καινούργιου.

Συγκεκριμένα, ανέφερε: “Μετά το Power

of Love όλα πάνε κατ’ ευχήν και θέλω να πιστεύω ότι θα πάνε ακόμα καλύτερα αυτή τη σεζόν. Δεν έχω παράπονο από τη ζωή, όλα μας πάνε δεξιά. Δεδομένων των συνθηκών στο PoL δεν έφυγα νωρίς, έφυγα αργά. Η κατάσταση που επικρατούσε δεν ήταν κάτι που ήμουν πρόθυμος να το υποστώ, προκειμένου να κερδίσω κάποια χρήματα παραπάνω.

Υπάρχουν πολλά που συνέβησαν πίσω από τις κάμερες, δεν θα μαθευτούν ποτέ και δεν μπορούν να επιβεβαιωθούν ποτέ. Αυτό που θα πω είναι ότι οι συνθήκες εκεί πέρα και δεν μιλάω μόνο για τους… πάνω, αλλά και για συμπαίκτες, δεν ήταν κόσμιες, δεν ήταν έτσι όπως θα έπρεπε. Τη νέα σεζόν θα είμαι με την Έλενα Πολυχρονοπούλου στα “Διλήμματα” της Κατερίνας Καινούργιου”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη: 

Το “Πρω1νό” γίνεται… βραδινό;-Το ανατρεπτικό trailer της Φαίης μας για τη νέα σεζόν! 

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του David Blatt για το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπίζει 

GNTM: “Θεωρώ λάθος την κριτική που ασκήθηκε στην Ιωάννα Μπέλλα”! 

Keywords
Τυχαία Θέματα