Συγκέντρωση στο Σύνταγμα: Τίμησαν σιωπηλά τα θύματα της πύρινης λαίλαπας – Συγκινεί ο Γκαγκαλούδης

O μπασκετμπολίστας Γιάννης Γκαγκαλούδης, λίγο μετά την πύρινη λαίλαπα που στοίχισε τη ζωή σε δεκάδες ανθρώπους και κατέστρεψε εκατοντάδες σπίτια προέβη σε μια κίνηση που συγκινεί. Συγκεκριμένα, μέσα από τα social media κάλεσε το κοινό να παρευρεθεί το βράδυ της Δευτέρας (30/7), στην πλατεία Συντάγματος, ώστε να αποδώσουν φόρο τιμής στους νεκρούς και να κάνουν μια σιωπηλή διαμαρτυρία.

Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια και περισσότεροι από 2.500 άτομα έδωσαν το παρόν τους. Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες,

συγκεντρώθηκαν κοντά στο μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και σχημάτισαν μια μεγάλη καρδιά, αλλά και την ημερομηνία της φονικής πυρκαγιάς.

Μάλιστα, ο μπασκετμπολίστας χθες αργά το βράδυ, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, δημοσίευσε αρκετές φωτογραφίες, ενώ ευχαρίστησε τον κόσμο για την ανθρωπιά που δείχνει.

«Από σήμερα και για μια ζωή θα είμαι ο πιο περήφανος άνθρωπος του κόσμου… Ότι και να πω είναι λίγο… Δεν ξέρω και δυσκολεύομαι να βρω τρόπο να σας πω όλους ένα τεράστιο ευχαριστώ και ένα μεγάλο μπράβο… 2500 κόσμος… Δεν το πιστεύω… Πόσο ανθρωπιά υπάρχει???? Ναι υπάρχει και είναι εδώ η απόδειξη… Αυτή η νύχτα θα μείνει χαραγμένη σε όλη τη ζωή τη δική μου της κόρης μου της οικογένειας μου… Σας αγαπώ πολύ και σας είμαι ευγνώμων…. Όλο αυτό το χρωστάω σε σας…. Καλό σας βράδυ….», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Γκαγκαλούδης.

Δείτε ακόμη: Κι όμως! Μετά την Χριστίνα και τον Σάκη, κι άλλος γάμος στην οικογένεια Τανιμανίδη!

Keywords
Τυχαία Θέματα