Συγκινεί η Ελένη Καρακάση: «Προσπαθήσαμε για ένα παιδί αλλά δεν ήρθε στη ζωή μας»

Μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Ελένη Καρακάση στην εκπομπή «Mega Καλημέρα». Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην επιλογή της να γίνει ηθοποιός, η οποία πάρθηκε στην ενήλικη ζωή της, καθώς το αρχικό πλάνο ήταν να γίνει τραγουδίστρια.

Παράλληλα, η Ελένη Καρακάση μίλησε για τις αισθητικές παρεμβάσεις, αποκαλύπτοντας την ηλικία της αλλά κι αν ποτέ έχει κάνει κάτι στο πρόσωπό της ενώ εξομολογήθηκε ότι μαζί με τον σύζυγό τους προσπάθησαν να αποκτήσουν ένα παιδί, όμως δεν τα κατάφεραν.

Αναφερόμενη στις αισθητικές παρεμβάσεις, η ηθοποιός

δήλωσε: «Είμαι 48 ετών! Είναι σοκαριστικό κάθε που συνειδητοποιείς ότι οι ρυτίδες μεγάλωσαν αλλά έχει και μια ομορφιά ότι μεγαλώνουμε και αλλάζουμε ρόλους, αλλάζουμε γκάμα, ρεπερτόριο. Δεν είμαι αρνητική στις επεμβάσεις.

Ο καθένας κάνει ό,τι του αρέσει και τον κάνει να νιώθει ωραία. Δεν μου αρέσει, όταν αλλάζουν πολύ τα πρόσωπα και κυρίως αλλάζει το βλέμμα. Θυμάμαι, ότι πριν από αρκετά χρόνια είχα κάνει μπότοξ ανάμεσα στα μάτια κι όταν έβλεπα τη φωτογραφία, καταλάβαινα ότι κάτι έχει αλλάξει.

Μιλώντας για τον σύζυγό της, η Ελένη Καρακάση παραδέχτηκε ότι προσπάθησαν να αποκτήσουν ένα δικό τους παιδί, όμως δεν τα κατάφεραν: «Ο σύζυγός της είναι τρία χρόνια μικρότερος της. Η ηλικία δεν είναι κάτι που με απασχόλησε πολύ.

Προσπαθήσαμε για ένα παιδί, αλλά δεν ήρθε στη ζωή μας. Δεν το προσπαθήσαμε τρομερά γιατί ήταν πολλοί οι λόγοι. Δεν θα κράταγα κανένα γάμο, αν δεν ήταν υγιής, μόνο και μόνο για τα παιδιά. Εγώ είχα πει στη μαμά μου “αν δεν είσαι καλά άστο, φύγε”».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

Νίκη Λυμπεράκη: Οι πρώτες δηλώσεις για τη βάφτιση του 14 μηνών γιου της

Ανέστης Βλάχος: Στην αντεπίθεση η σύζυγός του για τη διαθήκη – Ο «εμφύλιος» στην οικογένεια συνεχίζεται

Η on air έκπληξη του Γιώργου Παπαδάκη στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη

Keywords
Αναζητήσεις
ελενη ξεμαντηλωτου
Τυχαία Θέματα