Συγκλονισμένη η Πωλίνα με τον θάνατο του Δάκη: «Δεν παλεύεται, δεν μπορώ να το διαχειριστώ»

Συγκλονισμένη είναι η Πωλίνα με την είδηση του θανάτου του Δάκη. Ο τραγουδιστής «έσβησε» στην ηλικία των 78 ετών, προκαλώντας σοκ και θλίψη στο πανελλήνιο. Η γνωστή τραγουδίστρια είναι πολύ στενοχωρημένη με την απώλεια του σπουδαίου καλλιτέχνη και κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας της με την εκπομπή «Τι λες τώρα» ξέσπασε σε λιγμούς.

«Ήμουν προετοιμασμένη αρκετές μέρες. Έμαθα για τον θάνατο του Δάκη από έναν φίλο

που μου τηλεφώνησε και είχε διαβάσει την ανάρτηση της Λουκίλας Καρέρ. Όπως καταλαβαίνεις, δεν παλεύεται καθόλου, δεν μπορώ να το διαχειριστώ», είπε αρχικά η Πωλίνα ξεσπώντας σε κλάματα.

«Είχα καιρό να τον δω. Έναν χρόνο είναι κλεισμένος στο σπίτι. Από τον Απρίλιο του 21 χαθήκαμε. Μόνο τηλέφωνα, μηνύματα κι αυτό με μεγάλη δυσκολία. Τι μπορεί να πει ένας άνθρωπος, ο οποίος καταλαβαίνει ότι είναι άσχημα τα πράγματα; Όλοι πάντοτε έχουμε ελπίδα και προσπαθούμε να βοηθηθούμε. Είναι στιγμές που το το χάνουμε.

Ήταν ένας ήρωας πολλά χρόνια με όλη την αισιοδοξία και τη θετική του ενέργεια, μπόρεσε και δούλευε. Ήταν άψογος σε όλα. Δεν γκρίνιαζε ποτέ, μας έδινε κουράγιο σε όλα τα θέματα. Ξέρω ότι ταλαιπωρήθηκε πολύ το τελευταίο εξάμηνο», κατέληξε η Πωλίνα

Δείτε το βίντεο στο 12:19:

Διαβάστε ακόμα:

 Ναταλία Γερμανού: Το «αντίο» στον Δάκη και η συγκίνηση της Εβελίνας Νικόλιζα

 Πασχάλης για Δάκη: «Έλεγαν ότι ήμασταν αντίζηλοι αλλά δεν ίσχυε. Ήταν ένα καλό παιδί»

 Δάκης: Όσα έλεγε στο Πρω1νό για την κατάσταση της υγείας του έξι μήνες πριν

Keywords
Τυχαία Θέματα