Συγκλονίζει η Ιωάννα Τούνη για το bullying: «Ένα βράδυ μαζεύτηκαν 6 αγόρια κάτω από το σπίτι μου και με έφτυναν στα μούτρα»

Με αφορμή μηνύματα γύρω από το bullying στο σχολείο, η Ιωάννα Τούνη θέλησε το μεσημέρι της Πέμπτης να κάνει μια προσωπική εξομολόγηση μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram.

Όπως εξομολογήθηκε, η ίδια είχε πέσει αρκετές φορές θύμα bullying στο δημοτικό και θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα.

«Έχω περάσει και εγώ αρκετό bullying, στο δημοτικό κυρίως, στις τελευταίες τάξεις. Πραγματικά χωρίς μια προφανή αιτία, ήμουν μια καλή μαθήτρια, ενεργή, δραστήρια, μέσα σε όλα. Έτρωγα άπειρο

bullying για τις ελιές που έχω στο πρόσωπό μου. “Ελιές θρούμπες και Φαραώ Σημίτη με την ελιά στη μύτη” ήταν κάποια από τα παρατσούκλια που άκουγα συνέχεια.

Είχαν φτάσει στο σημείο να μαζευτούν κάτω από το σπίτι μου 6 αγόρια και να με φτύνουν στα μούτρα. Έχω περάσει πολύ δύσκολες φάσεις. Οι ίδιοι τώρα μου γλύφουν τα πόδια… Το κάρμα πάντα γυρίζει.

Ακόμη και άτομα που δεν θα το φανταζόσουν ποτέ, έχουν υπάρξει θύματα εκφοβισμού για τους πιο αδιανόητους λόγους! Έχω βρεθεί πολλά χρόνια να κλαίω με λυγμούς στη μαμά μου και να μην μπορώ να καταλάβω γιατί συμβαίνει όλο αυτό, ενώ δεν έχω πειράξει ή προσβάλλει ποτέ κανέναν…», ανέφερε η Ιωάννα Τούνη, ενώ σημείωσε: «Ποτέ μη θεωρήσεις ότι φταις εσύ. Όσοι ασκούν εκφοβισμό, είναι αυτοί που νιώθουν αβεβαιότητα και ανασφάλεια για τον εαυτό τους και θέλουν να μειώσουν τους άλλους για να νιώσουν υπεροχή!»

Δείτε όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Ματθίλδη Μαγγίρα: “Για κάποιες περιπτώσεις κάτι είχα ακούσει, για άλλες εξεπλάγην”

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: “Ένας κόφτης στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου δεν βλάπτει”

Άγγελος Λάτσιος: Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνιση του γιου της Ελένης Μενεγάκη και του Γιάννη Λάτσιου! 

Keywords
Τυχαία Θέματα